aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + van képünk hozzá: creed - apollo fia [creed] (2015) Richter Géza
2015. szeptember 06. 09:45:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Apollo fia, Adonis – nem vicc, így hívják a Michael B. Jordan által megformált címszereplőt – nagy erőkkel készül a sorsdöntő meccsre, edzésre, vagy bármire, amire a bokszolók nagy erőkkel készülni szoktak a Creed nemzetközi forgalomban másfél percesre húzott és francia feliratokkal ellátott trailerében. A színész korábban úgy nyilatkozott, százszázalékosan új franchise-ban, és nem egy szóló spinoffban gondolkodnak, a stúdióval már tervezik a sorozat következő darabját. A Fantasztikus Négyes után valószínűleg nyugodtabban dőlhetne hátra, ha ezúttal bejönne a számítása. Én nem sajnálom tőle a sikert, mert nemzedéke egyik kiemelkedően sokoldalú képviselőjének tartom. Alant az előzetesen kívül hősünk plusz egy fotón méregeti magát a tükörben kalapos mentora segítségével.

creed_01_b.jpg

creed_02_b.jpg

Címkék

sport trailer mgm sylvester stallone warner spinoff forum hungary drama rocky balboa creed sequel michael b jordan film kep filmkep new line cinema ryan coogler

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr877763816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása