aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer + poszter + van képünk hozzá: kémek hídja [bridge of spies] (2015) Richter Géza
2015. július 31. 14:06:38

Kategória: film Szólj hozzá!

A Spielberg-Hanks tandem következő futama, a Kémek hídja előzetese magyar szinkronos változatban is elérhető. Megkaptuk hozzá még az óriásfejet ábrázoló plakátot magyar szöveggel, plusz egy forgatási fotót és egy jelenetképet. Azt pedig már mindenki tudja, hogy hosszú idő óta először nem John Williams komponálta dallamok fognak felcsendülni a rendező művében: ezúttal Thomas Newman volt a zeneszerző.

bridge_of_spies_01_b.jpg

bridge_of_spies_magyar_poszter.jpg

bridge_of_spies_02_b.jpg

Címkék

fox trailer war history poszter drama spy spielberg tom hanks intercom poster ethan coen joel coen dreamworks alan alda biopic amy ryan thomas newman magyar poszter coens film kep spy movie war movie poszter magyar trailer magyar filmkep magyar trailer mark rylance eve hewson austin stowell

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr17668240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása