aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: into the badlands (2015) Németh Barna
2015. július 13. 09:47:00

Kategória: tv 3 komment

Miközben a Netflix mozifilmes büdzsével hozza majd a Tigris és Sárkány folytatását, az AMC csatorna (Mad Man, Breaking Bad, The Walking Dead) is a harcművészeti filmek kis képernyős feltámasztásán dolgozik, amelynek gyümölcse már idén novemberben bemutatkozik az Into the Badlands képében egy hatrészes első évad erejéig. A disztópiában feudális nagyurak, a hét Báró uralja Amerikát. Ebben a világban kell boldogulnia a főszereplő harcmesternek (Daniel Wu) és tanítványának (Aramis Knight).

A sorozat mögött Miles Millar és Alfred Gough (Smallville, Shannara Chronicles) áll majd a neves harcművész-koreográfus, Stephen Fung közreműködésével. Az első évad minden epizódját David Dobkin (A bíró) rendezi majd, ez pedig az első, meglehetősen tetszetős trailer:

Címkék

amc tv show martial arts tv sorozat tv trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr547621562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bergyilkos Bohoc 2015.07.13. 09:59:49

Vízszintesen vág a karddal, amitől hárman hátraszaltóznak. Az ilyen faszságokat hanyagoljuk már, ha kérhetném.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása