aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: the hateful eight (2015) Richter Géza
2015. május 08. 20:17:00

Kategória: film 6 komment

Az Entertainment Weekly mindig tudta, mitől döglik a légy. Ismerősek az aktuális szám borítóján ezek a bizalomgerjesztő arcok? Egyik kedvesebb, mint a másik. Quentin Tarantino készülő westernje, a Hateful Eight nyolcfős gárdájából ők hárman Marquis Warren őrnagy, a fejvadász (Samuel L. Jackson), Daisy Domergue, a rab (Jennifer Jason Leigh), azonfelül John Ruth, a hóhér (Kurt Russell). "Az év leggonoszabb, legkeményebb és leghalálosabb filmje" – ígéri a magazin borítója, és mi látatlanban hiszünk neki.

the_hateful_eight_ew.jpg

UPDATE: Katt mind a nyolc karakter galériájáért, ugyanis a fent nevezetteken kívül a maradék öt főszereplő – Bob, a mexikói (Demian Bichir), Sandy Smithers tábornok, a szürkekabátos (Bruce Dern), Chris Mannix, a seriff (Walton Goggins), Joe Cage, a tehénverő (Michael Madsen), és végül, de nem utolsósorban Oswald Mobray, a kisember (Tim Roth) – fotója is megjelent a magazin belsejében!

the_hateful_eight_ew_01.jpg

the_hateful_eight_ew_02.jpg

the_hateful_eight_ew_03.jpg

the_hateful_eight_ew_04.jpg

the_hateful_eight_ew_05.jpg

the_hateful_eight_ew_06.jpg

the_hateful_eight_ew_07.jpg

the_hateful_eight_ew_08.jpg

Címkék

western tarantino ennio morricone kurt russell samuel l jackson zoe bell quentin tarantino tim roth michael madsen bruce dern jennifer jason leigh channing tatum weinstein entertainment weekly filmhir film kep filmkep demian bichir walton goggins film hir hateful eight the hateful eight

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr147440288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.05.07. 20:59:08

És íme Samul L. Jackson első Oscar-díjas alakítása :) Már rég meg kellett volna kapnia az öregnek, szóval jöhet egy mellékszereplői...

isvean 2015.05.07. 21:32:21

@REMY: erre írhatnám winston wolf klasszikus egysorosát, de nem teszem, mert ez egy kultúroldal, én meg nem bántom meg más érzelmeit.

azonban ez a plakát engem egy vándorcirkusz három bohócára emlékezetet előadás után/előtt. meglátjuk. remélem, QT olyan játszótéren/homokozóban próbálkozik, amiben a kezében lévő játékszerek nem válnak önmaguk karikatúrájává/paródiájává - mint megelőző kis matinéfilmjei.

LasDen 2015.05.07. 23:00:25

Kurt Russel akár Jeff Bridges is lehetne o_O

Repce Manó 2015.05.08. 10:27:08

@LasDen: én meg mondtam magamban, hogy de furán néz ki Jeff Bridges :D

misafeco 2015.05.08. 16:47:49

@REMY: 94 óta nem is jelölték, ne vegyél mérget rá, hogy most megkapja.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.05.09. 06:08:13

ezek nagyon stúdiós, műviek, na majd filmben.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása