aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: me and earl and the dying girl (2015) Németh Barna
2015. április 08. 20:31:00

Kategória: film 3 komment

A Sundance legnagyobb dobása (és nyertese), a közönség, a kritikusok és a szakma kedvence, "az idei Whiplash", a kis film, ami odaérhet Oscar színe elé. Sokan, sok mindent mondtak már Alfonso Gomez-Rejon mozijáról. Az első trailerből nagyjából le is lehet szűrni, hogy mi ez nagy hype, ami kialakult a film körül, amelyben egy meglehetősen magának való tinifiú kénytelen (az anyja parancsára) összebarátkozni az új, mellesleg halálos beteg lánnyal. Nem könnyű feladat egy olyan kamasz számára, akinek ezidáig nem voltak barátai. Íme...

Címkék

trailer independent comedy sundance

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr817351694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.04.08. 21:28:22

Hű, a trailer végére rendesen ott volt a gombóc a torkomban.

exilis 2015.04.08. 21:34:46

Érdekes film, de csak akkor vagyok hajlandó megnézni, ha nem kell a végén pzs. Majd elspoilereztetem valakivel a végét :)

tomee · http://www.nba1.hu/ 2015.04.09. 12:04:59

Lehet, hogy remek a film (az eddigi vélemények alapján bizonyosan), de az előzetes alapján olyan mint az összes indie valaha.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása