aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 14. hét) Takács Máté
2015. április 02. 09:18:00

Kategória: film 2 komment

Száguldás, dráma, szerelem: menő kocsikat és egzotikus hoteleket tojik a nyuszi. Heti bemutatók.

furious7.jpg

  • Halálos iramban 7. (Furious 7). A kopasz osztag: Jason Statham Dwayne Johnsonnal és Vin Diesellel is összerúgja a port a rettentő sikeres filmsorozat legfrissebb kiadásában, amelyben több a magas levegőn történő autókázás, mint az eddigi hatban összesen. | 2D/IMAX2D/4DX, szinkronizált/eredeti nyelvű, 137p, 16+, UIP.
  • Havannai éjszaka (Retour à Ithaque). Az első teljes egészében Kubában forgatott film egy keserédes komédia a 16 év után hazatérő majd barátaival elnosztalgiázgató férfiről. | 2D, feliratos, 95p, 16+, Mozinet.
  • Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel (The Best Exotic Marigold Hotel). Virágzik a szállodaipar s vele a nyugdíjasok - a folytatás fő húzóeleme Richard Gere csatlakozása. Dermesztő szenvedélyek már nem lesznek, de hölgyválasz még előfordulhat. | 2D, feliratos, 122p, 12+, InterCom.
  • Marie története (Marie Heurtin). A 19. században Marie vakon és siketen jött a világra, ezért szülei zárdába adták, hogy apácák gondoskodjanak róla. Nem vígjáték. | 2D, feliratos, 95p, 16+, Cirko.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

 

Címkék

mozinet drama action jason statham intercom sequel vin diesel biopic fast and furious cirko film eurocinema uip duna film dwayne the rock johnson brit flick heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr807329426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olifat 2015.04.02. 14:24:27

"Te mit nézel meg?"

inkább

"Te mikor nézed meg?"

Szerintetek 100 ezer emberből lesz olyan aki nem a "száguldásra" vált majd jegyet a hétvégén? :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása