aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a lego kalandok: egyre több minden szupi-szuper Richter Géza
2015. március 26. 08:19:00

Kategória: film 5 komment

Díjak ide vagy oda, 2014 akkor is a LEGO és a változás éve lenne, ha Emmet és Finn nagy kalandját egyik pillanatról a másikra elfelejtenék, és soha többé nem vetítenék le sehol. A ziccerek kihagyása azonban a végtelenül elégedett Warnernál nem opció, ahogy erről az eddig bejelentett további "legómúvik" tanúskodnak. A LEGO Movie Sequelre legalább 2018. május 25-ig várnunk kell, viszont előtte a Ninjago 2016. szeptember 23-án, majd a LEGO Batman 2017. május 26-án kerül a mozikba. Mindhárom A Lego kaland író- és rendezőpárosa, Phil Lord és Chris Miller felügyeletével készül, ám a direktori székbe nem ők ülnek. De kapaszkodjatok a kockáitokba, ugyanis újabb spinoff tervét jelentették be, és a lapozás után egyebek között azt is eláruljuk, a komédia királyai közül kit sikerült húzónévnek megnyerni hozzá.

lego_movie_robots.jpg

A Billion Brick Race címen futó projekt nem kisebb tag közreműködésével indul, mint a gyermeklelkét sosem rejtegető Jason Segel (Így jártam anyátokkal), aki a Muppetsben már bizonyította, nem csupán a színészi játékával képes kivenni a részét a kreatív munkából, de a tollat, na jó, billentyűzetet sem forgatja ügyetlenül. Rajta kívül Drew Pearce felel a forgatókönyv és a film összerakásáért, vagyis közösen fogják írni és rendezni Segellel az egészet. Pearce egyébként a Billion Brick Race-t megelőzően tévés munkákon kívül a Vasember 3. és a Mission: Impossible - Rogue Nation szkriptjének összehozásában vett részt. Mostanában kapós szakembernek számít, mert mindeközben a Sony-nál készülő reboothullám egyik Szellemirtók-könyvén is dolgozik. Ki nem hagynánk, bármit sikerül a két óriásovisnak együtt építenie.

Címkék

lego comics batman comedy animation warner spinoff action morgan freeman will ferrell dc intercom sequel liam neeson superhero elizabeth banks dc comics jason segel channing tatum jonah hill cobie smulders charlie day nick offerman will arnett chris pratt

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr87305560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skaven 2015.03.26. 14:31:49

tovabbra is ugy erzem hogy a legjobb rajzfilmnel a technikai megoldasokat is figyelembe kell venni, marpedig a disney ebben a tekintetben fenyevekre jart az osszes tobbi versenyzonel az oscaron. pont az lett volna ordas nagy hulyeseg, ha nem ok nyernek. ebbol a szempontbol pedig mindegy is, hogy a legot jeloltek-e vagy nem. :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.03.26. 14:51:13

@skaven: A Sárkányt nem láttad? Csak mert a Hős6os kutyafüle volt hozzá képest "technikai megoldások" terén.

skaven 2015.03.26. 15:36:05

@Zalaba_Ferenc: mmint az igy neveld a sarkanyod 2-re gondolsz? szerintem az ev legjobban tulhype-olt cucca volt rajzfilm szempontbol. szepen volt megcsinalva, ezt nem tagadom. de a harmadannyibol keszult book of life-ban is tobb eredetiseg volt mint abban. de mind a kettot szepen elvitte a hatan a houdinis csapat. :) a disney viszont brutaljo cuccokat fejlesztett ki a BH6-hoz.

errol egy kis olvasnivalo amugy, bar ez egy fokkal technikaibb mint a framestore-os cuccok voltak a GotG-hoz, de szerintem laikuskent is ertheto valoszinuleg:
www.fxguide.com/featured/disneys-new-production-renderer-hyperion-yes-disney/

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.03.26. 16:51:37

@skaven: Én sem szeretem túlzottan a Sárkány 2-t, de megvalósítás tekintetében bámulatos teljesítmény.

Németh Barna 2015.03.26. 18:46:29

@skaven: Még a technikai kategóriákban sem veszik figyelembe a technikát, miért pont itt vennék? Figyelmebe veszik viszont, hogy az adott film Disney-e. Ha igen, oké. Ha nem, akkor megnézik, hogy veszélyes-e a Disney-re. Ha nem, oké. Ha igen, már a kezdeteknél kinyírják*.

*kivéve ha DW, azt nem bírják, mert ők is sokan vannak.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása