aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: supergirl (2015) Richter Géza
2015. március 07. 00:54:25

Kategória: tv 17 komment

A Warner Bros. Television közzétette Superman unokahúgáról az első hivatalos fotókat, egy portrét és egy egész alakosat. Mindkettő kattintásra nő, a másodikat a lapozást követően láthatjátok.

supergirl_02_b.jpg

Melissa Benoist (Whiplash) ezt a rucit fogja Kara Zor-Elként (földi nevén Kara Danvers) felölteni, amikor hőstetteit végrehajtja a CBS csatornán idén induló sorozatban. A klasszikus Supergirl-kosztümre emlékeztető, de árnyalataiban annál sötétebb jelmezt a többszörös Oscar- és BAFTA-díjas Colleen Atwood tervezte – előbbit a Chicagoért, utóbbit Az Álmosvölgy legendájáért kapta meg, az Alice Csodaországban és az Egy gésa emlékiratai ruháiért pedig mindkét díjjal kitüntették –, aki szándékai szerint a mai legmodernebb, utcai stílusú szuperhős-megjelenést kívánta a múltidézéssel ötvözni. A zöld íjász és a Flash után nem meglepő, hogy őt kérték fel a munkára, a rokonság a másik két szériával például a színek tónusa alapján egyértelmű. Ha bármilyen szinten közelítenek egymáshoz a DC tévés univerzumának darabjai, persze azonnal beindul a találgatás a crossoverek mindenféle lehetőségéről, ami a "kollégák" eddigi évadai alapján nem csoda, de mindez egyelőre még a tervezés és a nyilatkozatháború szintjén tart, mint ahogy az uncsibratyó állítólagos cameója is.

supergirl_01_b.jpg

A Supergirl főbb szerepeiben Mehcad Brooks (Jimmy Olsen, a fotós), Calista Flockhart ("Ally McBeal"
Cat Grantet alakítja, ő a CatCo. média-konglomerátum alapítója, egyben Kara főnöke), Chyler Leigh (a Taxi Brooklynból érkezett színésznő Alex Danvers orvost játssza, aki Kara fogadott nővére, és egy titkos kormányzati szervezetnek dolgozik), és David Harewood (a Homeland után ismét CIA-vonalon: Hank Henshaw volt ügynök az emberiséget veszélyeztető tényezőnek tartja Supergirl erejét) lesz látható. Visszatérő szereplőként Laura Benanti (Alura Zor-El, Supergirl édesanyja a Kryptonról), vendégszerepben Jeremy Jordan (Winn Schott, Karával dolgozó technikai szakértő a médiacégnél, alakja a DC Toyman névre hallgató gonosztevőjére épül, így lehet benne további potenciál) tűnik fel, valamint Faran Tahir (A vasember) a Parancsnok nevű figurát kelti életre. Helen Slater, a Supergirl 1984-es moziváltozatának, és Dean Cain, a tévés Lois és Clark: Superman legújabb kalandjainak címszereplője is csatlakoztak a stábhoz, de az még titok, hogy rájuk kinek a megszemélyesítését osztották.

Na ki van benne egy egész világra kiterjedő, online aláírásgyűjtés beindításában? Követeljük együtt minél többen, hogy Supergirl szerepét e pomponlány helyett azonnal Dolph Lundgren kapja meg!

Címkék

cbs comics warner dc tv sorozat dc comics supergirl melissa benoist tv hir tv kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr427247323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David S. 2015.03.07. 01:26:23

Nem jósolok túl hosszú életet ennek a sorozatnak. Az Marvel Agent Cartere sem nagyon tudta a képernyő elé szögezni a nézőket pedig azt a sorozatot több népszerű mozifilm vezette be + a nyolcvanas évekbeli Supergirl mozifilm is oltári bukta volt. Szerintem ezt a karaktert még ráért volna bevezetni a mozgóképes világba a DC a 2. vagy 3. önálló Acélember mozifilmben mondjuk.

Marci9595 2015.03.07. 01:26:29

Engem megmenthetne...

Richter Géza 2015.03.07. 07:44:08

@Szatyi93: szerintem is túl korai a sorozat.

@Marci9595: hát én sem tiltakoznék ;) .

E900 2015.03.07. 08:59:39

Jobb csaj nem volt?

isvean 2015.03.07. 10:42:56

na, jól indul a szombatom: szuperhősök a tévében is...
és high scoolbe fog járni, és szombat esténkét szörfös pasikkal fog enyelegni? juj,
azért amikor 500-al repülni fog, megnézném, mi lesz a szoknyájával (alatta)

Richter Géza 2015.03.07. 10:48:02

@isvean: ha elolvasod a szöveget, kiderül, h nem középiskolás.

LasDen 2015.03.07. 10:50:33

Én nem tartom korainak. Majd meglátjuk mit ád a CBS, de jó is kisülhet belőle. Az higy 30 éve bukott a Supergirl film, nem sok köze van ehhez. Ha a CBS jól csinálja meg, akkor nézik majd, ha meg nem, akkor nem. Majd az első előzetesnól kiderül....

Laslo_ 2015.03.07. 10:58:45

@E900: Én sem hiszem, hogy ne lett volna valaki jobban passzoló, de ezek nagyon rosszul sikerült fotók, kb. az összes képén jobban néz ki. Mondjuk a tévés költségvetés miatt jobbnak tartom a Marvel ötletét, hogy inkább földhözragadtabb karakterek kapnak sorozatot, nálam már a Flash is bukott a látvány miatt.

Marci9595 2015.03.07. 20:48:24

@isvean: A menetszéltől könnyen lehet hogy felfázik nem? Vagy a szupererő azelől megóv?

isvean 2015.03.07. 21:31:48

@Marci9595: jó kérdés. sztem olyan áramvonalasan tudnak ezek repülni, hogy biztos nem éri szél. vagyis ő is meg a MAN is biztos zénon paradoxonával repül, vagyis nem repül, mert áll, mikor repül, vagyis... öööö... ostoba, és nonszensz, ez a lényeg :D
megjegyzem: catwoman ruháját semmi nem überelheti :o)

HavasiG 2015.03.07. 23:40:52

Nagy kár, hogy a "minimál-szuperhős" DC szereplők (Batman, Green Arrow, Birds of Prey) nincsenek leválasztva az "űber-szuperhős" DC szereplőkről (Superman, Green Lantern, Flash).

Olyan látványos erő-különbség van a karakterek között, hogy az egybentartásuk (Green Arrow/Flash crossover, az egész Justice League) izzadtságszaga durvább, mint egy laktanyáé terepgyakorlat után.

Számomra a kevesebb szuperképességgel rendelkező DC karakterek és az ő ellenfeleik érdekesek, de az egészet agyonvágja, hogy Superman mellett léteznek, akinek kb egy csettintés egy League of Assassins, egy Deathstroke vagy egy Bane.

Ebben a Supergirlben szimpatikus, hogy nem egy lufimellű pornószinésznő-utánzatot találtak, hanem valakit, aki a "kedves lány" kategóriában indul.

batboy 2015.03.08. 11:05:50

a csajszi tényleg szuper, a kosztüm szabása is cool, de anyagra olyan mint egy igényesebb cosplayer hacuka.

hol vannak a kommentelők, akik szerint Melissa nem elég izmos?! :))

Kovács Erzsébet 2015.03.08. 11:10:47

@isvean: Ember, ember, azok a paradoxonok nem arról szólnak, amiről gondolod. :)

sung_tongs 2015.03.08. 12:53:57

Colleen Atwood-tól nekem ez kevés, átlagos cosplay- és gimnazistaszagú, a magam részéről nem tudom komolyan venni

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása