aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: bastard executioner (2015) Németh Barna
2015. február 25. 12:09:00

Kategória: tv 3 komment

Szinte még véget sem ért előző sorozata, a Sons of Anarchy, az FX csatorna már decemberben megrendelt egy új Kurt Sutter-pilotot. Azt már akkor tudni lehetett, hogy a meglehetősen laza, Bastard Executioner címre keresztelt sorozatterv a sötét középkorba vezet majd, középpontjában egy Wilkin Brattle nevű lovaggal, aki bár akarja, mégsem tudja letenni a kardot.

Bő két hónap telt el a bejelentés óta, Sutter azóta összegyűjtötte a színészgárdát is, melynek tagjait tegnap ismertették a sajtóval...

bastard.jpg

A főszerepet egy fiatal ausztrál újoncra, Lee Jones-ra osztották, de újból fontos szerephez jutott Katey Sagal is, aki a titokzatos Annora szerepében kínál majd homályos jóslatokat és mindenféle bűbájt. Sutter nem csak a feleségének, hanem magának is kiosztott egy kisebb szerepet, méghozzá Annora testőréét, aki keveset beszél majd, arcát pedig soha nem látjuk. A SoA színészei közül visszatér még Timothy V. Murphy, aki egy katonából lett papot játszik majd.

A True Blood fináléjával felszabadult Stephen Moyerre is lecsapott a stáb, ő alakítja majd a sorozat agyafúrt kancellárját, míg a szélesebb közönség előtt viszonylag ismeretlen Flora Spencer-Longhurst (Leonardo) kelti majd életre Lowry "Love" Aberffraw Ventris bárónőt, aki bár ellátja fejedelmi feladatait, lelkében mégis ott buzog a büszke walesi vér. A további fontos karakterek között ott lesz az egykor rettenthetetlen íjász (Sam Spruell), aki az íjat kapára cserélve válik a főszereplő legjobb barátjává. Szintén Wilkin holdudvarába tartozik majd egy árvaként felnőtt vadász (Darren Evans) és egy muszlim hitre tért, művelt farmer (Danny Sapani).

Visszatérő szereplőként Matthew Rhys is átruccan majd néha a The Americans-ből (amelyben továbbra is állandó szereplő marad), mint a walesi lázadók vezére.

Címkék

tv show kurt sutter tv sorozat katey sagal tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr97218167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richter Géza 2015.02.25. 12:14:32

várós, egyben aggódós :P .

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.25. 12:24:02

csodálkoztam volna ha peggy nem kerül bele, vagy ő maga. :P

LasDen 2015.02.25. 14:30:00

Sons of anarchy nem érdekelt, de ebbe lehet belenézek majd egy rész erejéig....

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása