aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: star wars spinoff (2016) Németh Barna
2015. február 03. 22:59:00

Kategória: film 7 komment

Alig két hete írtunk róla, hogy megvan a 2016-ra, Gareth Edwards rendezésében tervezett első önálló Star Wars-mozi női főszerepére kiszemelt hármasfogat. Sajnos Tatiana Maslany elvérzett a végső csatában, és vele együtt bukott Rooney Mara is, mert hogy a szerepet a friss Oscar-jelölt Felicity Jones (A mindenség elmélete) kapta meg. Az a hír járja, hogy Jones a Star Wars Rebels című animációs sorozatból megismert Sabine Wrent kelti majd életre, márpedig ha a jelenleg csak pletykaszinten terjedő értesülés igaz, akkor színre lép mellette a fiatal Boba Fett és a fiatal Han Solo is. Az esély megvan, a The Hollywood Reporter legalábbis úgy tudja, hogy két fontosabb férfi szereplőt keresnek, a legesélyesebb jelöltek közül pedig Aaron Pault és Edgar Ramírezt (Zero Dark Thirty, A Bourne-ultimátum) tartják a legesélyesebbnek. 

felicity-jones1.jpg

Címkék

star wars felicity jones filmhir star wars spinoff

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr87139071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.02.03. 23:17:33

Felkapták őt is :D Vajon mikor jelentik be, hogy Chris Pratt is szerepelni fog az egyik SW filmben? :D

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.02.03. 23:17:34

Helyes. Nem lóg ki a kicsi, barna, törékeny Star Wars-hősnők sorából.

Cucuminator 2015.02.03. 23:29:04

Elépzelem Aaron Pault mint Han Solót: Smuggling, bitch!

Németh Barna 2015.02.03. 23:51:51

@REMY: Épp erről beszélgettünk a minap. A tévés arcok nagy tételben mennek a moziba, a mozis arcok meg vándorolnak a tévébe.

David S. 2015.02.04. 00:22:05

A tehetséges, független filmes színészek mindig remek színt visznek a blockbusterekbe, habár ahogy hallom Eddie Redmayne-nek nem volt nagy szerencséje a Jupiter felemelkedésével. Felicity Jones-t a Breathe In óta nagyon szeretem, annak idején nagyon izgatott voltam, hogy ő lesz Fekete Macska a Pókemberben, habár most már nem túl nagy a valószínűsége, hogy marad a süllyedő hajón. Egy SW főszerep mellett ugyan ki hibáztatná érte.

caseyjones 2015.02.04. 14:24:52

@REMY: Na igen, manapság ő a másik legfelkapottabb színész. :D Jurassic World-ben benne lesz, a múltkor Indiana Jones-t akartak belőle csinálni, ezek után már nem csodálkoznék, ha a Star Wars valamelyik részében is feltűnne. :D
Egyébként nekem nincs bajom vele, sőt kifejezetten bírom, a Galaxis Őrzőiben sokat nevettem rajta. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása