aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: digging up the marrow (2014) Bajtai András
2015. január 26. 15:20:00

Kategória: film 5 komment

Adam Green engem már A baltával azonnal megvett, a Frozen pedig egy egészen remek havas túlélőhorror volt tőle, ami után még megrendezte A balta hasonlóan eszelős-tocsogós második részét. Ezt követően átigazolt a televízióhoz és a Horror az autósmoziban egyik szegmensének megrendezésén túl pihentette egy kicsit a horrorfilmezést.

Február 20-tól vetíti majd limitált szinten néhány amerikai mozi legutóbbi filmjét, a Digging Up the Marrow-t, melyben Adam Green saját magát alakítja, aki egy dokumentumfilmet készít a titokzatos William Dekkerről (Ray Wise), aki azt állítja, hogy kollektív rémálmaink szörnyei léteznek, és egy óriási földalatti metropoliszban bujkálnak. A stáb természetesen nekivág ennek a Marrow nevű földalatti birodalomnak, de ami ott vár rájuk, arra a jelek szerint nincsenek felkészülve. Habár az IMDb szerint nem horrorról van szó, a hatásos és atmoszferikus előzetest látva mégis úgy tűnik, hogy nem kevés ijesztő pillanatban lesz majd részünk, amiben fontos szerepet játszik a tény, hogy a lények megvalósításáért a kiváló grafikus, Alex Pardee felelt, akinek hátborzongatóan jó rajzait ide kattintva lehet szemrevételezni.

digging_up_the_marrow_xlg.jpg

Címkék

horror trailer poster adam green ray wise

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr837111101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.01.26. 15:33:28

Mi a frászért nem néztem én meg eddig A balta-filmeket? Hisz csak jóféle híreket hallottam felőle, ráadásul a Frozen egy igen kellemes zsánerfilm, amit a fiam születése estéjén néztem meg, habár ez most pont nem lényeg. :)

batboy 2015.01.26. 17:00:32

@Zalaba_Ferenc: becsülettel letoltam a Balta-trilógiát és csak ajánlani tudom

ez a kis ásatás is szívmelengető darabnak tűnik

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.01.26. 17:06:01

A Balta első része még rendben is van. Horror-vígjáték. Élvezhető, azonban a többi eléggé gyatra lett. A Frozen pedig egy felejthető horror, szerintem.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.01.26. 17:22:16

@REMY: Nem is tudom. Akárhányszor csak rá gondolok, mindig csúnyán megreccsen a bokám.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása