aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: cake (2014) Zalaba_Ferenc
2014. november 25. 23:45:00

Kategória: film 3 komment

Tom Hanksnek bejött anno a Philadelphiával, Bill Murray is begyűjtött egy jelölést az Elveszett jelentéssel, és teljesen fel voltunk háborodva azon, hogy az Akadémia negligálta Jim Carrey-t A Truman Show kapcsán, de a lényeg a lényeg: minden szuper népszerű komikus/komika életében eljön az a nap, amikor úgy dönt, hogy ő most bebizonyítja a világnak, hogy mást is tud.

Nos, ugyan a Cake nem kapott túl jó visszhangot a Torontói Filmfesztiválon, Anistont mindenki dicsérte, szóval ha Oscarig nem is,  de Golden Globe-jelölésig tuti elviszi ezzel a filmmel, melyben egy kiállhatatlan, többféle függőségben szenvedő nőt alakít, akinek egy halott lány (Anna Kendrick) víziója kell ahhoz, hogy magához térjen. További szerepekben Sam Worthington, William H. Macy és Felicity Huffman.

Címkék

trailer independent comedy jennifer aniston drama william h macy sam worthington anna kendrick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr106933529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

granturismo-s 2014.11.26. 00:17:13

Igazán nem akarok szőrszálhasogató lenni, de azért Aniston már 2002-ben a "Good Girl"-ben bizonyította, hogy elboldogul komolyabb szerepekkel. Ezen kívül, sem a "Derailed", de a "Friends with money" se volt az kifejezett habos vígjáték.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.11.26. 00:22:13

@granturismo-s: Ez világos, de egyik sem volt az a típusú film, amely komoly versenyző lehet a díjátadókon. A Good Girlben emlékeim szerint csak annyit tett, hogy nem tett semmi olyat, amit általában tenni szokott. :)

NewInsights 2014.11.26. 00:23:52

Engem a szereposztással megvettek kilóra! Amúgy kerestem, hogy ebben hol van Felicity Huffman, míg le nem esett, hogy ki az a szemüveges öreglány, jesszus! Nagyon kíváncsi leszek a szinkronjára, ha majd itthon is megjelenik.

A trailer vége meg vicces, szereplők, mindenki valami nominee... és Sam Worthington. :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása