aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: chappie (2015) Zalaba_Ferenc
2014. november 04. 00:25:00

Kategória: film 1 komment

Ugyan az Elysium hagyott némi kívánnivalót maga után (és most enyhén fogalmaztam), a District 9-nal robbantó Neill Blomkampot továbbra sem szabad leírni, aki jövő márciusban egy olyan sci-fi komédiával jelentkezik, amely elég őrültnek tűnik ahhoz, hogy kíváncsian várjuk.

Sharlto Copley játssza Chappie-t, akit két gengszter már születésekor elrabol, hogy nem túl nemes célokra használjon. Így aztán Chappie, aki egyfajta zseni, egy meglehetősen diszfunkcionális család tagja lesz. Ja, és Chappie egy robot. A mostohaszülőket pedig a semmivel össze nem hasonlítható dél-afrikai rapbrigád, a Die Antwoord két sarokpontja, Yo-Landi Visser és Ninja alakítja, biztosan nagy átéléssel. Mellettük a filmben feltűnik még Dev Patel, Hugh Jackman és Sigourney Weaver, habár arról eddig nem találtam infót, hogy milyen minőségben. A zsánerválasztás, és az alábbi poszter mellett biztató tény, hogy a forgatókönyvbe a Disctrict 9 társírója, Terri Tatchell is beszáll. Holnap jön az első előzetes. Illetve az órára pillantva: már ma.

poster_chappie.jpg

Címkék

sci-fi robot comedy hugh jackman poster sigourney weaver dev patel neill blomkamp sharlto copley die antwoord chappie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr616861669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.04. 08:36:43

Kellő marhaságnak tűnik így elsöre. :-)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása