aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk és hangunk hozzá: angry birds (2016) Németh Barna
2014. október 01. 18:08:00

Kategória: film 4 komment

Miután a malacokon bosszút álló madarakat felvonultató játékokat több mint 2 milliárd ember töltötte le világszerte, és az ezek alapján készült rövidke rajzfilmeket is majdnem kétszer ennyien tekintették meg a különböző videomegosztókon, a forgalmazó hátradőlve várhatja a 2016 nyarára tervezett bemutatót, és nyugodt szívvel fizethetett ki egy rakás pénzt, hogy a legmenőbb komikusok szólaltassák meg a figurákat.

A kis Vörösnek Jason Sudeikis, a szélsebes sárga Chucknak Josh Gad, a fekete Bombának pedig Danny McBride kölcsönzi majd a hangját, a malacok Bill Hader, a cuki kis fehér Matilda Maya Rudolph, a Mighty Eagle pedig Peter Dinklage hangján szólal majd meg a világ nagy részén.

Angry_Birds.jpg

Címkék

sony animation columbia bill hader maya rudolph angry birds danny mcbride jason sudeikis peter dinklage josh gad film kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr356750863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.10.01. 18:35:55

Azokat a rövidke rajzfilmeket még egy Adam Sandler orrlyukából kilógó takonybuborék is megfejeli értelemben, és mégis iszonyú sikeresek, szóval ettől a filmtől sokat várok... bevételben. Amúgy a szereposztás nem rossz, és a figurák is aranyosak, csak hát a Sony animációs részlege eddig szinte csak szart gyártott.

Németh Barna 2014.10.01. 18:45:36

@Zalaba_Ferenc: Hát ez sosem volt egy túl finoman cizellált sztori :) Ami a Sony-t illeti, a Cloudy és az Arthur aranyos volt, de a többséggel ellentétben, nekem bejött a szörfös cucc is :)

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2014.10.01. 21:29:56

Szerencsére kezd lecsengeni a játékkal kapcsolatos őrület, aminek nagyon örülök, mert az egyik legszomorúbb esemény volt a videojátékok történetében.

Remélem, akkorát bukik ez mint az ólajtó, és 2016-ban meg is lesz rá az esély :)

google.co.hu/trends/explore#q=angry%20birds

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása