aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: 99 homes (2014) Németh Barna
2014. augusztus 29. 10:15:00

Kategória: film 1 komment

Habár Andrew Garfield nyakig benne van a szuperhős-bizniszben, független karrierjét sem hagyja veszni. Látva az új filmjéről kijött első kritikákat, ezt nagyon is jól teszi. A Velencében debütált 99 Homes-t Hitchcock örökségéhez méltó filmként méltatták kritikusai, amelyben egy lakásától megfosztott fiatal apa (Garfield) szövetkezik az őt "hajléktalanná" tevő ingatlanügynökkel (Michael Shannon), hogy néhány igencsak tisztességtelen ügyben segédkezve újra visszakaphassa otthonát.

Címkék

independent laura dern michael shannon andrew garfield filmklip

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr896647431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomPowell25 2014.08.29. 18:59:42

Amikor megláttam a filmről az első plakátot és szinopszist, valamint a rendező előző filmjének kritikai visszhangját kicsit megijedtem, hogy a színész karrierjében ez kisebb fajta döccenő lesz, de akkor ezek szerint Mr. Garfield továbbra is megtartotta híres igényességét a szerepválasztásai terén és szépen, tudatosan építi filmes és színházas karrierjét (a két Pókember film között arra koncentrált és volt szerencséje játszani Az ügynök halálában a Broadwayn Philip Seymour Hoffmannal, aki mellesleg az újragondolt Pókszériában tök jó Doctor Octopus lett volna), mindezek fényében pedig egyre jobban várom, hogy mit alakít majd Martin Scorsese Silentjében.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása