aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + filmklip: '71 (2014) Kovács Erzsébet
2014. augusztus 19. 21:34:43

Kategória: film 2 komment

Láttuk már az Éhséget a mindhalálig harcoló, az Apám nevébent a félig-meddig a forradalmárokhoz csapódott ír, a Véres vasárnapot pedig ír és angol (vagy talán csak a történelmi objektivitásra törekvő szem kvázi dokumentumfilmes) szemszögéből. Most lássuk, hogyan festenek a "Troubles" zavargásai sújtotta Belfast utcái egy zöldfülű brit kiskatona (Jack O'Connell - Skins, 300: A birodalom hajnala) szemével nézve! Yann Demange elsőfilmes rendező moziját a berlini filmfesztivál után idén ősszel vetítik Angliában. (Az előzetes kicsivel jobb minőségben itt tekinthető meg; filmklip a hajtás után.)

 

 

Címkék

trailer historical filmklip eurocinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr616618209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.19. 21:52:15

Jack O'Connellt már a Starred Up című börtönthriller kapcsán is éltették (melyben ráadásul a nagyszerű Ben Mendelsohn is játszik), szóval ez a film is fel van véve a radarra.

Kovács Erzsébet 2014.08.19. 22:01:31

@Zalaba_Ferenc: Nem írtam ugyan, és az egyébként igen hangulatos előzetes se mutatta, de én Sean Harris miatt ülök tűkön.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása