aeon flux

ready for the action now, danger boy?

újabb öles lépés a justice leauge irányába Zalaba_Ferenc
2014. április 25. 08:10:00

Kategória: film 12 komment

Még be sem jelentették, hogy Az acélember folytatásában Batman is fontos szerepet kap, a (képregény)filmekre érzékeny világ már akkor is arról nyüzsgött, hogy a Marvel példáját követve a DC-nek és a Warnernek is csapatépítésbe kéne fognia. Jobb később, mint soha alapon a stúdió szemlátomást megszórja ismert szuperhősökkel a következő Superman-filmet, melyet lassan már át is lehetne keresztelni "Előjáték az Igazságligához" címre, hisz Batman (Ben Affleck) mellett Wonder Woman (Gal Gadot) is jegyet vált a következő menetre, és a Variety jelentése szerint Victor Stone, azaz Cyborg is szeletet kér a tortából.

Cyborg bő harminc évvel ezelőtt bukkant fel a DC-kánonban, mi leginkább a Tini Titánok című sorozatból ismerhetjük - feltéve, ha van ingerenciánk ilyesmire -, illetve A Villám-paradoxon című egész estés DC-rajzfilmből (ezt viszont tessék pótolni, ha még nem volt meg). A félig ember, félig robot figura egy tragikus baleset során kapta meg új kilétét (Az acélemberben már említett S.T.A.R. laboratórium hathatós közreműködésével), és hipermodern implantátumainak köszönhetően nagyobb észre és erőre tett szert, mindenféle beépített fegyverekről nem is beszélve. Szóval ő a DC-univerzum robotzsaruja.

A figurát a filmben Ray Fisher színpadi színén játssza majd, akinek ugyan ez lesz az első filmszerepe, de épp egy Muhhamad Aliról szóló színdarab címszerepében feszít, azaz feltételezhetően már van egy testalkata, amire lehet építeni. Egyébként ő is egyike volt annak a 457.328.192 színésznek, akit meghallgattak a VII. rész egyik szerepére. A még hivatalos cím nélküli Batman Vs. Supermanben Cyborg még csak apróbb játékos lesz (az sem kizárt, hogy kizárólag Victor Stone-ként), de a későbbi filmekben már prominensebb szerepet tölt be.

A Batman Vs. Superman 2016. május 6-án startol az amerikai mozikban, jelenlegi állás szerint egy napon az Amerika Kapitány 3. részével. De ez még változni fog.

batman_vs_superman_rayfisher.jpg

Címkék

jeremy irons superman batman ben affleck zack snyder casting justice league superhero amy adams dc comics jesse eisenberg man of steel henry cavill gal gadot batman vs superman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr756083668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prick 2014.04.25. 08:47:38

Jó választás, de ez nem egy Superman (vs Batman)film lesz?

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.04.25. 08:57:23

@prick: Tüntetően cserélgetem a felsorolást, mivel még a Warner sem döntötte el, hogy nevezze saját gyerekét. :)

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.04.25. 10:41:45

Ha minden igaz tényleg csak egy jelenetet kap, ahol Victor Stone lesz, tehát Cyborg még nem fog feltűnni.

VISZONT!!! Justice League - War!!! Aki szeretne megismerkedni a karakterrel az sürgősen nézze meg, mert benne van Cyborg eredettörténete.

prick 2014.04.25. 11:43:39

@REMY: Ami szerintem az egyik leggyengébb DC Animated film a Batman and Son mellett. De ott tényleg bemutatják a karaktert.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.25. 13:41:35

@prick: tényleg? én nagyon csíptem, az egyik legjobb justice league film lett.

prick 2014.04.25. 13:51:44

@doggfather: Hát... a képregény sem volt olyan nagy dobás...nekem.

Ha már Justice League és animáció, akkor a Flashpoint Paradox.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.25. 13:59:12

@prick: érdekes, én 1 nap különbséggel néztem e kettőt, és a flashes tetszett kevésbé. Mondjuk ő sose volt nagy kedvenc.

prick 2014.04.25. 19:01:42

@doggfather: Nekem sem, de izgalmas volt (Joker :O) és akár egy élőszereplős moziként is működne. Flash film, de mégse...

LasDen 2014.04.26. 14:08:36

Nekem tetszett a War. Bar kimaradt belole Aquaman, amit remelek hogy a JL filmbol mar nem fog.
Mondjuk a JL:War vegen feltunt Ocean Master szoval gyanus hogy az Atlantis haboru lesz a kovetkezo JL animated film.

Aquamant a nepnek!!!

LasDen 2014.04.26. 22:27:35

@REMY: Siman. Csak legyen benne

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása