aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a wonder woman vajon ki? Kántor Mihály
2013. december 04. 22:35:00

Kategória: film 17 komment

Nincs több "Anne Hathaway alakítja Selina Kyle-t, akiről majd a filmben kiderül hogy a Macskanő" húzás, nincs még egy "John Harrison a főgonosz akiről majd a filmben kiderül hogy Khan" manőver, Zack Snyder egyenesen lenyilatkozta: Gal Gadot alakítja majd Wonder Womant az egyelőre Batman vs. Superman munkacímen futó filmben. Nem Diana Prince-t, nem Bruce Wayne romantikus partnerét, hanem Wonder Womant.

gal-gadot-beauty-earrings.jpg

Eme sorok írója a mai napig egy szót sem hallott, és egy képet nem látott a 28 éves színésznőről, aki 2004-ben a Miss Izrael címet is elnyerte, illetve a Halálos iramban széria második felében is feltűnt. Átfutva rövid filmográfiáját találunk pár tévés szereplést és egy-két mellékszerepet ismertebb mozifilmekben. A kisasszony a modellvilágból érkezett, színészi kvalitásait szerintem még senkinek nem volt esélye mélyebben tanulmányozni, az ilyenre mondják a szakmában, hogy "ismeretlen".

600full-gal-gadot.jpg
Gal Olga Kurylenkot, Elodie Yungot és Jaimie Alexandert utasította a háta mögé a minden szuperhősnők legismertebbjének szerepéért folytatott versenyben. Meg kell hagyni, hogy a hölgy külsőre egzotikus, Snyder szerint olyan mágikus kvalitásai vannak melyek több mint alkalmassá teszik a szerepre, ám a tény, aminek a legjobban örülök, hogy...nos...konrétan egy gebe. A vak is látja, hogy nem egy Gina Carano, de még csak nem is egy kondimaca, ám mielőtt bárkinek is a hátáig szaladna a szemöldöke a csodálkozástól, gyorsan rámutatnék Snyder szavaira: "mágikus kvalitások". Aki ismeri Wonder Woman figuráját, pontosan tudja, hogy a figura ereje mágikus eredetű. Nem szteroidok és pumpált vasak eredményeképp emelget tankokat angyali mosollyal az arcán és nem a nap sugárzásától repül 4000 mérföld per órás sebességgel. 

Wonder Woman első moziszereplése több évtizede nyögött projekt, mely legutóbb akkor kapott új erőre, amikor elkezdődtek a Batman vs. Superman castingjai. Találgatások folytak, hogy ezzel végre lökést kap az Igazság Liga és a két címszereplő mellett kisebb-nagyobb szerepben a szuperhőscsapat jövőbeni tagjai is tiszteletüket teszik majd a filmben. Barry Allen, közismertebb nevén a Flash a másik esélyes befutó, akinek feltűnésére valamilyen minőségben majd számíthatunk.

Henry Cavill szélesebb körben ismeretlenek számított mielőtt megkapta Superman szerepét, ám egy film után már magabiztosan birtokolja a figurát, amit amúgy is mindenki ismert, ha máshonnan nem, hát a korábbi mozis kalandokból. Affleck Gézát senkinek nem kell bemutatni, Batman alakjáról pedig még az is hallott, aki soha nem is akart. Nos ebbe a mintába szépen illeszkedik Gal Gadot, aki az egyszeri mozinéző számára ugyanúgy az ismeretlenségből érkezik, mint Wonder Woman maga. Sokat szapultam a Warnert az utóbbi időben, de most kicsit visszaveszek, és inkább újra hiszek.

Címkék

flash superman batman ben affleck zack snyder justice league superhero dc comics fast and furious wonder woman henry cavill

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr505676092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.12.04. 22:45:40

Szerintem jó választás a szerepre, bár egy pár kilót azért felszedhetne, de az arca nagyon illik Wonder Womanhez. Én bízok benne.

Amúgy úgy néz ki, hogy Flash is feltűnik a filmben, így kérdéses, hogy őt ki alakítja majd. Esetleg az Arrowban feltűnő Grant Gustin? Mert ha igen, akkor ő is az ismeretlenek táborát erősíti, ráadásul akkor tuti biztos, hogy kapunk egy Stephen Amell-t is, aki ugyebár Oliver Queent formálja meg.

Dean6 2013.12.04. 22:46:42

Szerintem jó választás,bár elég érdekes akcentusa van,de ez minket nem nagyon fog érinteni,ha szinkronizálják.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.12.04. 22:47:42

Nem tudom. Az ilyen alkat a szememben nem nőies, inkább kislányos túldimenzionált végtagokkal. Én egyelőre nem vagyok túl boldog.

Dean6 2013.12.04. 22:48:14

@REMY: Már nyilatkozták,hogy a sorozat szereplőinek nem lehet köze a mozifilmekhez. Jobb is így.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.12.04. 22:53:29

@Dean6: Hivatalosan nem erősítették meg, ha jól tudom. És azért láttunk már olyat, hogy kamuznak a stúdióknál...

Viszont akkor érdekes lesz, mert ugyebár Flash kap sorozatot is. Amúgy meg kitudja, hogy Gustin hogy játszik, lehet, hogy jó lesz. Oliver meg amúgy sem kapna sok szerepet.

Cavill még Cyborgot is megemlítette az egyik interjújában. Úgyhogy ez a Batman vs Superman elég JL szagú lesz :D Bár én csak az utolsó 10-15 percre várom a többi hőst.

krigintajrun 2013.12.04. 23:23:20

Úgytudom azt mondta az Arrow készítője, hogy MÉG nem tagja az Arrow a DC Filmes Univerzumának. Magyarán lehet, ha Warner is úgy akarja, HA akarja. :D

Spawn85 2013.12.04. 23:25:18

Hát jó legyen, meglátjuk. A csajt én eddig csak a Halálos Iramban filmekben láttam, szóval sokat nem tudom róla mondani. Őt választották, kész.

Én amúgy mindig személyes kedvencemet Michelle Ryant emlegettem a szerep kapcsán. (Akit igazából nem tudom, nevezhetek-e még kedvenc színésznőmnek vagy most már inkább egy kedves ismerősöm, mindegy másik sztori)
Félig-meddig elfogultási alapon persze, azért félig-meddig mert tényleg alkalmasnak tartom mind külsőleg és fizikailag is a szerepre, de emellett persze kedvelem is.
Na mindegy, ez csak az én ábrándom (na jó, nemcsak az enyém) mert tudom, hogy sosem fogja megkapni az esélyt, hogy eljátssza a szerepet. (Meg igazság szerint azt sem tudom, érdekelné-e egyáltalán, egyszer majd azért megkérdezem már csak a poén kedvéért is)

Llew 2013.12.04. 23:29:57

Mágikus izom ide vagy oda, ez a csaj akkor is túl gebe, illetve valóban kislányos a szerepre. Ezek után remélem, hogy terveznek neki valami korba illő ruhát és nem a klasszikus fürdőruhájában szerepel majd.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.05. 08:38:05

hát meg kellett imdb-nem, hogy ki volt ő a fastban, ő volt a japó nője ugyi?

batboy 2013.12.05. 08:50:16

@Llew: hmm...hát a kosztüm igencsak érdekes kérdéseket vet fel. bízom benne, hogy ugyanaz tervezi aki Affleck gúnyáját, amit Kevin Smith "jóváhagyott" és amire azt mondta, hogy: "You have not seen this costume in film before. Because every other movie has done this matrixy black armour thing... there wasn't a single nipple on this fricking suit man".

volt egy Wonder Woman TV Pilot néhány éve, a kosztümöt ott is át kellett építeni forgatás közben és még így sem lett túl jó -> hosszúnadrág

ha valamit megtanultam a Sucker Punchból, az az, hogy Snyder nem fél szexista ruhákban táncoltatni hősnőit, így remélem nem fogja ezeket a lábakat is hosszúnadrágba bújtatni.

pics.wikifeet.com/Gal-Gadot-Feet-1115881.jpg

prick 2013.12.05. 10:13:01

@Spawn85: Ez a Michelle Ryan nagyon dögös. :)
Tényleg jó lett volna.

batboy 2013.12.05. 12:03:02

most olvasom, hogy Gal két évet lehúzott az Izraeli hadseregben, ahol sportedzőként szolgált. Látta már valaki ezt a nőt mozgás közben?

Spawn85 2013.12.05. 13:23:19

@prick: Egy kép Michelle-ről Wonder Woman-ként. (Nem én csináltam)

2.bp.blogspot.com/-cxKSxVEGvz0/UgulgBXu_yI/AAAAAAAAC6M/OYpz426QWV4/s1600/Michelle+Ryan_Wonder+woman.jpg

Egyébként nemcsak dögös hanem rendkívül fitt is, az akciójelenetekkel sincs gondja (sőt, imádja őket), meg amúgy egy roppant kedves, közvetlen csaj is. ;)
Egyébként tegnap óta több véleményt is olvastam, hogy sokan alkalmasnak tartották volna a szerepre.

@batboy: Én láttam a Halálos Iramban filmekben, ott mozgott elég sokat. :)

@doggfather: Igen, ő volt.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.05. 13:35:26

@Spawn85: hát ennyire volt hangsúlyos a szerepe, hogy után kellett nézzek 3 rész után. :S

Jester. 2013.12.05. 13:44:20

@doggfather: ...vagy ennyire rossz a memóriád.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.05. 13:49:25

@Jester.: lehet, de ebben az esetben simán halvány volt a nő tuti. :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása