aeon flux

ready for the action now, danger boy?

sherlock: negyedik évad? Kovács Erzsébet
2014. január 16. 09:04:16

Kategória: tv 8 komment

Itt a vége, fuss el véle... vagy talán mégsem? Egy örökkévalóságnak tűnő kétéves hiátus után január elsején elkezdődött és tizenkettedikén már be is fejeződött az utóbbi évek talán leglázasabban várt harmadik évadja. És bizony megosztóbb nem is lehetett volna (öntsétek ki a szíveteket nyugodtan a kommentek között). Hogy is írta a novellabéli Watson? "Holmes többé nem volt a régi a vízesésnél történtek után"? Aki azonban boldogan látta viszont ezt az új, a nyomozás rovására inkább buddy movie-k közkedvelt elemeit abszolváló Sherlockot is, annak gyógyír lehet az újabb várakozással kapcsolatos aggodalmaira Steven Moffat bejelentése, miszerint lesz negyedik évad. Ha a szóbeszédnek hinni lehet, a két főszereplő még évekig szívesen folytatná, Gatissék pedig már az ötödik évad forgatókönyvén gondolkodnak. Ha idén el tudják kezdeni a negyedik hármas forgatását, talán még az a pletyka sem lesz alaptalan, hogy karácsonykor startolhat az évadnyitó rész. És vajon mi lesz Sherlock nemezisével?

sherlock 3.jpg

Címkék

sherlock sherlock holmes martin freeman benedict cumberbatch brit flick tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr825756331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mester0523 2014.01.16. 10:55:05

Nekem csalódás volt ez az évad.
Egyedül a legutolsó jelenet adhat bizakodásra okot a folytatást illetően.

Tibcsa 2014.01.16. 12:07:55

Am kezd elegem lenni ebből az acsarkodásból ami megy a sorozat körül:ez egy másfajta 3.évad volt,lehet rajta szőrszálhasogatóan csámcsogni,hogy jaj a nyomozáson kevesebb hangsúly lett,nem volt igazi nagy nemesis,több poénkodás volt,akciófilmesebb lett,de nekem vhogy tetszett,hogy próbálták a drámai részt,azaz az emberközpontúbb Sherlockot bemutatni.Minden nemében zseniális a sorozat most is,és sztem a negyedik évad is az lesz.Színészi teljesítmény 10/10,vágás és fényképezés 10/10,a történet vezetés 8/10(Mary-t lehetett sejteni,hogy vmi nem stimmel vele..).Összességében azt tudom mondani,hogy remek és zseniális sorozat még mindig a Sherlock,sztem nem vált a sorozat kárára a másfajta stílus.És,hogy miért nem adok 10/10-et az sorozat egészére ? Mert kurva sokat kell megint várni a 4. évadra :D

Tibcsa 2014.01.16. 12:10:26

@Tibcsa: Jah és kimaradt,hogy a több pénz nagyon meglátszott a sorozaton.Pozitív értelemben,remek technikai megvalósításokat láthattunk a 3 rész alatt.

GregGajdos (törölt) 2014.01.16. 13:38:10

Rengetegen, köztük én is, azért hőbörög a 3. évad miatt, mert egyszerűen túl sok Sherlock személye. Eredetileg alig lehet róla tudni valami. Itt meg egymásra halmozzák az eredeti karakternek ellentmondó tényeket. Még Mycroft is belekerült ebbe. A világ leglustább embere, erre futópadon bohóckodik? Jajj.
Ezek apróságoknak tűnnek, de a sznob Sherlockistáknak komoly érvágás. Szerintem.

mesterjani 2014.01.16. 15:19:34

Nekem nagy felüdülés volt az évad, még több ilyet kérek. 10/10

Ashara Wolf 2014.01.16. 18:04:46

@Tibcsa: +1!!!! Hiába más ez az évad, a minősége SEMMIT sem változott! Személy szerint jobban tetszett mint az első évad, így a sorrend: 1<3<2

borisz 2014.01.17. 20:38:42

egyre jobb és jobb. ez az évi háromszor másfél óra kúlság jöhet még sokáig.
nekem a nyomozásokból pont elég ennyi, mint ami a harmadik évadban volt.

@GregGajdos: sznobként, prekoncepciókkal mindig nehéz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása