aeon flux

ready for the action now, danger boy?

michael douglas lesz az első hangya Zalaba_Ferenc
2014. január 14. 08:40:00

Kategória: film 7 komment

Szűk egy hónapja nagy dirrel-durral Paul Ruddnak ítéltük Dr. Hank Pym, azaz a Hangya szerepét, ám kiderült, hogy nem volt igazunk, legalábbis nem teljesen, ugyanis ma a Marvel (azaz Kevin Feige) bejelentette, hogy valójában Michael Douglas lesz Hank Pym, az emberi miniatürizálás (és rovarokkal kommunikálás?) doktora, az első Hangya, akitől - a képregények szerint - egy bizonyos Scott Lang (ez lenne Rudd?) elorozta a technológiát, hogy aztán maga is Hangya legyen.

Ha hihetünk a filmet rendező Edgar Wright egy korábbi fantáziálásának, akkor a film több évtizedet fog átívelni: az intróban az eredeti Hangyát követhetjük nyomon, ahogy a 60-as években (mi több, a 60-as évek stílusában) aprítja az ellent, hogy aztán stílusban és korban egyaránt a jelenbe ugorjunk, és lássuk, ahogy Scott Lang lenyúlja Pym találmányát, előbb konfrontálódnak, aztán szövetséget kötnek. 2015. júliusában kiderül, hogy valóban így lesz-e. 

michaeldouglas.jpg

Címkék

michael douglas casting superhero paul rudd edgar wright joe cornish ant-man

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr455757491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nortonp 2014.01.14. 08:50:05

ez kb akkora wtf, hogy el sem hiszem... így az első sokk után nehéz eldönteni, hogy ez jó hír, vagy sem :) rettenetesen merész vállalkozás ez, viszont ha valaki meg tudja ezt csinálni, az tuti Wright.

a kérdés már csak az, hogy a 60-as évek szál mennyit fog felölelni a filmből, illetve ott ki lesz majd Pym (csak nem Douglast CGI-ozzák agyon). a Pym vs Lang sztori viszont elég erős, úgyhogy na jó lesz ez :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.01.14. 08:53:03

@nortonp: Wright valami olyasmit mondott, hogy az egész felállás kb. fél órát vesz el a filmből (ebben gondolom az intró és a szövetség kialakulása is benne van).

nortonp 2014.01.14. 09:28:34

@Zalaba_Ferenc: köszi. azért jó látni, hogy az Avengers(ek) hatalmas sikere segít finanszírozni rizikósabb projekteket is, és nem csak ráülnek a pénzre (már a Guardians is jócskán ez a kategória).

batboy 2014.01.14. 10:16:22

2008-ban a Vasember, 2011-ben pedig a Thor is jó nagy riszk volt és bejött. Öröm látni, hogy az alapozás után a stratégia nem változik.

milyen poén lenne, ha a fiatal Douglast régi felvételekből raknák össze, mint Steve McQueent az autóreklámokban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.14. 14:01:31

nekem tetszik az ötlet, jó lehet ez simán.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2014.01.15. 16:47:45

Baromi trükkös kis marketing volt ez a részükről. Jól csinálták. Érdekesen hangzik ez a koncepció.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása