aeon flux

ready for the action now, danger boy?

rövid hírek kávé mellé Németh Barna
2013. november 29. 08:45:00

Kategória: film 10 komment

  • Nagyon úgy tűnik, hogy a második trailer sem győzte meg a közönséget, így a Summit tervei egy esetleges Hercules-franchise kapcsán már most elszálltak, és gyorsan át is keresztelték a filmet. Az eddig Hercules: The Legend Begins címen ismert film mostantól már The Legend of Hercules néven fut. Persze nézhetjük másik oldalról is, hiszen így nem csak egy legenda kezdetét, hanem magát a legendát láthatjuk...
  • Azt már tudjuk, hogy a Jurassic Park új része 2015 június 12-én érkezik, és azt is tudjuk, hogy Jurassic World lesz a címe (sőt, még egy kis teaser is érkezett már). A történet kapcsán azonban még nagy a homály. A két leghangosabb pletyka közül az egyiket most biztos megcáfolta a rendezői székbe ültetett Colin Treworrow. Az új film nem reboot lesz, hanem 22 évvel az első film eseményei után játszódik majd. Ez viszont azt a szóbeszédet erősíti, hogy a Jurassic World egy ténylegesen működő kalandparkba helyezi a cselekményt.
  • A The Amazing Spider-Man 2 mostanában indult Tumblr-oldalán megjelent, az új résszel kapcsolatos kis szösszenet egy újabb főgonosz felbukkanására utal. Az írás egy bankrablást részletez, ami mögött a rendőrség természetfeletti erő jelenlétét gyanítja: egy hosszan tartó vibráció tépte ki az ajtót, repesztette szét a falakat és tette tönkre a kamerákat. A leírás alapján Shocker, polgári nevén Herman Schultz felbukkanása várható az ellenfelektől amúgy is túlterhelt filmben. Természetesen ez csak találgatás, szóval tessék így kezelni!

Herman_Schultz.jpg

Címkék

marvel spider man filmhir jurassic world

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr585666541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prick 2013.11.29. 09:52:56

Az semmi ,de mi ez a poster? Hogyhogy senki nem harapott még rá? Kamu lenne?

www.tumblr.com/tagged/the-amazing-spiderman-2

nortonp 2013.11.29. 10:32:31

olyan érzése van az embernek, hogy az első infók kiszivárgása óta csak az lenne a stúdió célja, hogy minél lejjebb tolják az elvárásokat, és esetleg pozitívan csalódjunk a pocsék első rész után.

nem Shockerrel van bajom, de ez már most kuszábbnak tűnik a Raimis 3. résznél is. ne úgy építsünk már franchise-t, hogy egy epizódba belenyomunk egy raklapnyi figurát. A Marvel világ most már a Marvelé marad, hiába Spidey az egyik legnépszerűbb, legjobb karakter, neki ennél a stúdiónál reszeltek, bohóc matiné az egész.

prick 2013.11.29. 10:39:46

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Sony egy Avengers világot akar felépíteni a Pókember franchise köré (capt. obvious tudom)

Amúgy nem feltétlenül para, mert egy vagy két ügyes író megoldja, de a Sony soha nem tűnt egy olyan stúdiónak,(legalábbis a pókember esetében) aki a kreativitást helyezi előtérbe. Inkább legyen sok eladható játék, meg bisz-basz.

Azért szomorú ez, mert annyi potenciál van a karakterben. De nem baszok előre. Majd meglátjuk.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.29. 11:48:44

@prick: de miért a pókember és miért nem az x-ek köré????

prick 2013.11.29. 12:00:03

@doggfather: Hát mert azok a FOX- nál vannak, nem?

nortonp 2013.11.29. 12:19:30

A Sony úgy tudom csak Ghost Ridert birtokolja a Pókon kívül, ebből pedig így nem lesz komoly franchise. Időnként összeüthetnek egy Spiderman filmet, de globálisan is esni fog a bevételük, persze még így is vastagon megéri, de hogy bemutassanak egy féltucat szupergonoszt, amit csak a Pókember filmekben lőhetnek el az elkövetkező 6-8 évben, hát zseniális terv...nem kéne ezt erőltetni, inkább ezt a rebootot kellett volna normálisan megcsinálni "Vasemberesen", hogy a karaktert kajálja a nép, akármit is csinál, már pedig ha a Pókban nincs meg erre a potenciál, akkor senkiben.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.29. 12:26:59

@nortonp: pláne, hogy a ghost már visszakerült a marvelhez ha jól emlékszem.

MT90 2013.11.29. 14:01:51

Tegyék bele a Stark tornyot is a CSP 2-be.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása