aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: sabotage (2014) Zalaba_Ferenc
2013. november 21. 09:30:00

Kategória: film 3 komment

Schwarzenegger karrierjét elnézve nem nagyon tudnék olyan filmet mondani, melyben ne lett volna humor vagy valami olyan túldimenzionáltság, amely kizárta azt, hogy egy kicsit is kokettáljon a hitelességgel. Ezzel nincs is semmi baj, hisz már emberünk paramétereiből is sugárzik a túlzás iránti kényszer. Szóval könnyen lehet, hogy David Ayer (Az utolsó műszak) új filmje lesz az első olyan produkció Arnie rezüméjén, amely leginkább lehozza a földre a Schwarzenegger Intézményt. Habár ha hihetünk a főszereplőnek, aki a Ragadozóhoz hasonlítja az egykoron Ten címre hallgató produkciót, melyben egy DEA-különítmény húz ujjat egy könyörtelen drogkartellel, és ennek köszönhetően tagjaikat egymás után vadásszák le, míg el nem jő az édes bosszú, szóval ha hihetünk Arnie-nak, akkor ez a film földrengető akciódurvulás lesz - mint eddig sok más filmje. 

Csak ne Skip Woods jegyezné a forgatókönyvet... (Az "elolvasom" után további jelenetképek a filmből: valószínűleg az első előzetesre se kell már sokáig várni.)

sabotage01.jpg

sabotage02.jpg

sabotage03.jpg

sabotage04.jpg

sabotage05.jpg

Címkék

thriller action arnold schwarzenegger sam worthington david ayer film kep crime movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr515646998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nortonp 2013.11.21. 09:58:46

Ayer és Woods áhh, rettenetesen passzoló páros. Remélem még pár Die Hard 5. kaliberű trágyát kidob az agya, és nem kell rettegve összekötni a nevét az akciófilmekkel.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása