aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: inside llewyn davis (2013) Németh Barna
2013. október 07. 20:50:00

Kategória: film 4 komment

A Coen testvérek hamarosan debütáló filmje új, közel három perces trailert kapott, ami a hossza ellenére mégsem meséli el az egész filmet, viszont piszkosul ráhangol arra - és tudatosítja mindenkivel, hogy Anglia összes újságjától maximum pontszámot kapott.

Címkék

trailer justin timberlake ethan coen joel coen john goodman carey mulligan garrett hedlund oscar isaac coens

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr65555964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isvaen 2013.10.07. 21:39:45

nem tudom, hogy csinálja ez a két jóember (függetlenek, messze a legintelligensebb kortárs filmesek, és néhány kínos bugyutaság mellett alkotásaik megkérdőjelezhetetlen esszenciák), de ahogy filmre képesek Varázsolni egy történetet...
bexarok, hogy itthon miért nem képes senki hozzájuk hasonló filmet csinálni. mert ezekben nem a moneyshot-ok, horribilis sztárgázsik mozognak, hanem valami... valami... magasművészet, na.

Németh Barna 2013.10.07. 22:06:20

@isvaen: És a minap azt nyilatkozták, hogy most valami olyasmin dolgoznak (mármint forgatókönyvön), ami egy operaénekesről szól.

Most képzeljétek el, egy operaénekes a Coen-világban :)

isvaen 2013.10.08. 08:27:42

én a harvey varbo ill. fargo tv-sorozatoknál leragadtam. továbbá most írtak egy szkriptet jolie-nak egy olimpikonról, aki a II. vh alatt lezuhan és a nyílt óceánon vergődik.
de érdekes az operás is :O)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása