aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: farkas dvd-n és bd-n is elszabadul Zalaba_Ferenc
2013. október 05. 11:55:00

Kategória: dvd bd 4 komment

A nyár folyamán Farkas Japánba tett kirándulást, hogy korrupt főnököket, jakuza-harcosokat, ninjákat és gigantikus robotszamurájokat tanítson móresre, nem mellesleg megszerezze magának a nőt, és morgolódjon, ahol csak lehet. A film szép kört futott be a hazai mozikban, így az azt home videón is forgalmazó InterCom elég emberes kiadványokkal tiszteleg majd a november végi DVD-, BD- és BD3D-megjelenés előtt. Nálunk (és a DVDExtrán) szemlélhetitek meg először, hogy milyenekkel.

thewolverine620.jpg

A Farkas 2013. november 27-én karistol magának helyet a hazai boltok polcán, méghozzá egylemezes DVD-n és BD-n, valamint háromlemezes BD3D-n. A DVD-n a filmet DD5.1-es magyar és angol hanggal, BD-n és BD3D-n DD5.1-es magyar és dts-HD 7.1-es angol hanggal élvezhetjük (magyar és angol feliratot természetesen mindhárom változat tartalmaz majd. Extra gyanánt a DVD egy kisfilmet és egy előzetest, a BD öt kisfilmet és egy alternatív befejezést tartalmaz, továbbá betekintést kínál Az eljövendő múlt napjai című következő X-Men filmbe. A háromlemezes (BD3D+2BD) változat nem csupán a film 3D-s változatát tartalmazza, valamint 2D-s változatát (az előbb említett extrák kíséretében), de az úgynevezett "elszabadult" változatot is, amely a filmnek egy 12 perccel hosszabb, vágatlan verziója több, keményebb harccal (még több ninjával, yeah). Ezt a változatot 2D-ben abszolválhatjuk (DD5.1-es magyar és dts-HD MA 7.1-es angol hang, magyar és angol felirat kíséretében), mi több választhatunk hozzá audiokommentárt is James Mangold rendező előadásában. Ezek a tervezett (még nem végleges!) borítók:

dvd_thewolverine.jpgbd_thewolverine.jpgbd3d_thewolverine.jpg

No, és itt még nem ér véget a sor, ugyanis a fentiek csupán a "fapados" változatok, már ami a kiszerelést illeti. A háromlemezes (BD3D+2BD) változat steelbookban, valamint egy úgynevezett lakkos dobozban is megjelenik, amely különleges felülettel bevont fadobozos kiszerelést takar (és az is lehet, hogy ez a doboz a filmen kívül képeslapokat is tartalmaz majd, de erről még tárgyal a kiadó), sőt, megjelenik egy úgynevezett Adamantium gyűjtemény is, amely az eddig elkészült X-men filmek (szám szerint hat) BD-változatán kívül (melyek egy, a jövőre érkező új epizód számára is helyt kínáló digistackben kapnak helyet) egy ráadás lemezt is tartalmaz majd X-Örökség címmel, továbbá egy vagánynak kinéző Farkas-karom modellt is (a gyűjtemény a Farkas 2D-s, mozis változatát kínálja majd). Árakról egyelőre nincs infónk, de ha minden igaz, extrém limitált kiadványokról van szó, melyek csak a kiemelt árusítóhelyeken (pl. az Xpressen) lesznek elérhetők.

bd3d_thewolverine_steel.jpgbd3d_thewolverine_lakk.jpgbd_x-men_adamantium.jpg

Címkék

hugh jackman intercom wolverine martial arts x men james mangold alternative version fox dvd fox bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr635552342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2013.10.05. 12:57:32

Ennyire jó volt a film? :) Sajnos lemaradtam a mozis bemutatóról,de valahogy rosszakat olvastam a visszajelzésekről.

Jester. 2013.10.05. 13:41:39

@Dean6: Igen a visszajelzések rosszak voltak. A film jó.

Llew 2013.10.05. 15:45:17

@Dean6: a visszajelzések jók, már amennyiben arra vonatkoznak, hogy a film rossz :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.05. 17:32:16

az elszabadult borítója a legjobb, dvdn is lesz elszabadult vajh?!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása