aeon flux

ready for the action now, danger boy?

bd-n is tűzgyűrű Zalaba_Ferenc
2013. szeptember 06. 15:55:00

Kategória: bd 6 komment

Lehet, hogy a nyár egyik nagy csalódásaként éltem meg Guillermo del Toro kizárólag tinédzserfiúkra kalibrált robotos-szörnyes sci-fijét, de ettől még izgatottan várom a BD-premiert, melyre Amerikában október 15-én kerül sor. És hogy miért vagyok izgatott? Mert del Toro simán megérdemel még egy esélyt, és ha ezt a filmet a megfelelő mentalitással (mondjuk nem 14 éves, hanem maximum 12 évessel :) közelítem meg újra, akkor talán mégis láthatok csodát. Katt a kiadvány(ok) részleteiért!

A Warner filmje épp a napokban lépte át a 100 millió dolláros bevételi határt, ami nem túl sok, ellenben a stúdió tudja, hogy a film igazi geek-mennyország, és ez a célközönség az, amelyik leginkább hajlandó pénzt kiadni mindenféle kézzelfogható csecsebecsékéért, az ilyen-olyan bónusz tartalomról nem is beszélve. Ennek megfelelően az október közepén megjelenő (BD-n és BD3D-n dübörgő dts-HD MA 7.1-es hanggal felvértezett) kiadvány jó sok extrát kínál majd kezdve Guillermo del Toro audiokommentárjával (amit mindig élmény hallgatni), a rendező jegyzetfüzetével (melybe mindig érdemes belelapozni), három werkfilmmel (főleg a trükkökről), fókuszpontokkal (ezek adott jelenetekhez csatlakozó werkmorzsákat takarnak), kimaradt jelenetekkel (sajnos a filmből egyelőre nem várható rendezői változat és bakiparádéval.

Az igazi kockák pedig egy mini Jaegert is magukkal vihetnek a BD-jük mellé. Remélhetőleg a novemberre várt (még nem megerősített) magyar megjelenés sem marad majd el sokban az amerikaitól.

bd3d_pacificrim.jpgbd3d_pacificrim_box.jpg

Címkék

guillermo del toro sci fi pacific rim action ron perlman monster movie idris elba charlie hunnam warner bd bd borito bd3d

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr325498246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2013.09.06. 16:03:44

Nálam nem volt csalódás...azt kaptam,amit vártam.A 3D teljesen korrekt volt,szerintem beruházok majd rá,egy steelbook-nak örülnék.

CyrusRamsey 2013.09.06. 16:12:11

a gipsy danger szobor térdel vagy csak ilyen nyomik a lábai? :D

Ecco 2013.09.06. 16:46:22

"És hogy miért vagyok izgatott?"

Mert most fogod először hallani a filmet? :P

Németh Barna 2013.09.06. 16:51:27

@Ecco: Pont ezt akartam mondani. Én is megnézem a szörnyű, Kikuchi esetében pedig egyenesen botrányos magyarhangok nélkül.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása