aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 33. hét) Takács Máté
2013. augusztus 15. 07:46:00

Kategória: film 4 komment

Küldetés küldetés hátán: Percy Jackson tengerre száll, Matt Damon pedig űrbe, egyik tétje nagyobb a másikénál. A túl sok izgalmat elkerülendő Richard Linklaterre, optimista olaszokra és rajzolt repülőkre is lehet szavazni. Heti bemutatók.

percy_jackson.jpg

  • Előtted az élet (Tutta la vita davanti). Az Úgy hívlak: Amore után újabb 2008-as olasz vígjáték érkezett. Hiába az öt év, a friss diplomás munkanélküliség ma is legalább olyan probléma. Feliratos, 117 perc, Cinenuovo. 16 éven felülieknek.
  • Elysium - Zárt világ (Elysium). Matt Damon küldetésre indul az elkallódott Földről, hogy kiküszöbölje az egyenlőtlenségeket. Látható IMAX-ben is. A Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Szeged, illetve a budapesti Toldi és a pápai Petőfi mozi eredeti nyelven is vetíti. Szinkronizált, 109 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Mielőtt éjfélt üt az óra (Before Midnight). Celine és Jesse újabb kilenc évet öregedett. Kiderül, hogy ezen kívül még mi változott. A Cinema City Allee, Aréna, Westend, a Palace Mammut feliratosan is, a budapesti Művész, Puskin és Toldi mozi csak feliratosan vetíti. Szinkronizált, 109 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • Percy Jackson: Szörnyek tengere (Percy Jackson: Sea of Monsters). Poszeidón fia és barátai még több görög mítoszt fordítanak ki ebben a folytatásban, ami az Aranygyapjú körül bonyolódik. Látható 2D-ben, de főleg 3D-ben. A Cinema City Debrecen, MOM Park és Szeged, illetve a pápai Petőfi mozi eredeti nyelven is vetíti. Szinkronizált, 106 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • Repcsik (Planes). A Verdák ihlette animációs film... repülőkről. Látható 2D-ben, de főleg 3D-ben. A Cinema City Westend 4DX-ben, a pápai Petőfi mozi eredeti nyelven is vetíti. Szinkronizált, 92 perc, Forum Hungary. 6 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

before_midnight_hun_poszter.jpg

Címkék

disney fantasy animation sci fi matt damon forum hungary drama action intercom sequel percy jackson eurocinema children movie 3d cinema heti bemutatok ads service cinenuovo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr315461468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IvánBélaCsubakka · http://ivanbelacsubakka.blog.hu 2013.08.15. 17:01:23

A pápai Petőfi mozi mit tud, hogy ott mindent meg lehet nézni eredeti nyelven? A Before Midnightot pedig tűkön ülve vártam, de mivel errefelé hottentottául sem vetítik, még várhatok rá. :(

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.15. 18:46:43

@Zalaba_Ferenc: És mint tudjuk, a NATO-katonák előszeretettel váltanak jegyet a Disney-mesékre.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.15. 21:46:06

@Takács Máté: Maximum csak akkor, ha családjukat is magukkal hozták. Egyébként olvastam, hogy egy több száz fős civil, szintén külföldiekből álló személyzet is dolgozik a légibázison.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása