aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar poszter + trailer: a bűn éjszakája [the purge] (2013) Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 12. 10:40:00

Kategória: film 3 komment

Amíg arra várunk, hogy az utóbbi évek legsikeresebb horrorja, a The Conjuring megérkezzen a hazai mozikba (egyelőre még bizonytalan a sorsa), addig a UIP némi késéssel, de szeptember elején elhozza nekünk az évad másik zsánersikerét, amely egy olyan alternatív világban játszódik, ahol egy éjszaka erejére minden bűnözőnek szabad a csók, szabad a tánc, és néhány gyilkos épp Ethan Hawke és Lena Headey házán akarja kiélni magát. Nem mondom, hogy nem merész vállalkozás horrorfilmet forgalmazni Magyarországon, és nem kevésbé bevállalós húzás az alábbi plakáttal promótálni azt. Mi természetesen megnézzük, megvitatjuk.

poster_thepurge_hun.jpg

Címkék

horror trailer ethan hawke poster lena headey poszter magyar trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr505457282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.08.12. 10:44:40

érdekes ez a plakát, falra nem raknám. :S

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.08.12. 11:08:09

Annyira buta ez a film, hogy az valami elképesztő. Zseniális alapötlettel rendelkezik, de a kivitelezése botrányos. A szereplők katasztrófák, a cselekedeteik felháborító. A potenciál az, ami miatt leülhet az ember megnézni a filmet, de minden más rosszul sül el benne.

A The Conjuringra leszek kíváncsi... ma meg is nézem, aztán meglátjuk mit tudnak az idei horrorfilmek.

Atkakukac1989 2013.08.12. 11:12:25

ha a szoba falára nem is, de a mozi folyosói jól működhet, hiszen a gyanútlan néző ránéz, halad a terem felé, aztán 1-2 pillanatra tiszta poszt-apokaliptikus érzése támad

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása