aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: majd újra lesz nyár... [how i live now] (2013) Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 10. 20:10:00

Kategória: film 3 komment

Saoirse Ronan egy lázadó amerikai csajt alakít, aki családjával az angol vidéken köt ki, ahol aztán beleszeret egy helyi fiúba (Tom Holland A lehetetlenből), és minden szép és jó, amíg egyszer csak kitör körülöttük a nukleáris világháború, és hamarosan a néhány gyerek társaságában egyedül maradt fiatalok már az életükért küzdenek. Ha Kevin Macdonald (Az utolsó skót király, Zuhanás a csendbe) filmje is olyan különleges hangulatú lesz, mint a trailer, akkor máris megvan az új kedvenc poszt-apokaliptikus filmem.

Címkék

trailer kevin macdonald saoirse ronan tom holland eurocinema brit flick post apocalyptic

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr255455301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lobo · http://olvasonaplo.net 2013.08.10. 20:34:08

Hmm az eredeti regény itthon is megjelent pár éve (Meg Rosoff: Majd újra lesz nyár... címmel http://moly.hu/konyvek/meg-rosoff-majd-ujra-lesz-nyar)és a Harry Potteres Tóth Tamás Boldizsár fordította, szóval biztos ütős magyarul is.

Melllvar 2013.08.10. 22:28:17

Magyarul már nem kapható (max antikvár elvétve), én angolul olvastam. A csaj szemén keresztül látod az egész háborút, ezért alig van benne akció és végig nem tudod miről szól a háború. Maga a konfliktus is sokkal kisebb nagyságrendű -- bár sosem derül ki igazán, valszeg terroristatámadások miatt lesz szükségállapot Angliában. Szal nem egy 28 nappal később, inkább a csaj fejlődéstörténete.

That being said,a filmben úgy tűnik alaposan felcsavarják a hangerőt.

Lakat Barnabás · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.08.12. 13:21:48

Csak engem emlékeztet a Vörös hajnal-ra?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása