aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: 12 years a slave (2013) Zalaba_Ferenc
2013. július 16. 00:45:00

Kategória: film 7 komment

Ha Steve McQueen nem passzírozott volna már kétszer is földhöz, akkor most azt mondanám: eh. Többek között ezért, meg aztán ez a pátosszal és kservvel teli trailer sem ígér többet annál, amit már jó néhány alkalommal megszenvedtünk, de persze a trailer és a film két külön műfaj. Meg aztán ez a szereposztás se kutya. Klikk a képre a trailerért!

twelve_years_a_slave620.jpg

Címkék

trailer steve mcqueen brad pitt drama paul giamatti chiwetel ejiofor michael fassbender benedict cumberbatch

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr815406565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.07.16. 01:03:46

Költői kérdés, de mi a faszért kell nekem egy külső segédprogramot letöltenem (mert a Quicktime 7.1-ről 7.7-re nem update-eli magát, csak ha letöltöm és felrakom újra) ahhoz, hogy megnézzek egy videót a böngészőmmel?

És persze a hab a tortán, hogy meg van nyitva az immár update-elt Quicktime, és ennek ellenére mindenáron le akarja velem töltetni, és semmi pénzért nem játszaná le a videót.

Az Apple újra és újra meg tud lepni, hogy mennyire használhatatlanok a termékei. Inkább megvárom, amíg felteszik Youtubera.

(Fenn is van: www.youtube.com/watch?v=vUQNjfhlREk )

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.07.16. 01:23:24

A leírtakhoz viszont nem tudok sokat fűzni, ez tényleg egy "eh" volt.

OneBoy FromBrasil 2013.07.16. 10:02:22

brad pitt egy amish, a rendezés pedig eikusabra van véve korábbi filmjeinél. biztosan jó lesz, de nem biztos, hogy az alkotói elismerői is úgy megjegyzik mint a korábbiakat. ez nem kult gyanús.

ungverjaland 2013.07.16. 11:07:03

Nem értem miért kell 28 különböző film drámai zenéjét alárakni, komolyan. Rég láttam ennyire rossz trailert. A film még mindig érdekel, de ezt a trailert el kéne felejteni nagyon gyorsan. (Amúgy meg a Quicktime-nak a k...a anyját, nem igaz, hogy 2013-ban az Apple nem tud egy normális videólejátszót használni...)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.07.16. 11:26:14

@ungverjaland: Fent van már a YouTube-on. Alkalomadtán majd beágyazom. A QT meg tényleg vacak, de vannak rosszabbak is (AOL, brr).

ungverjaland 2013.07.16. 11:35:59

@Zalaba_Ferenc: Tegnap néztem, amikor kijött, úgyhogy kénytelen voltam felrakni a QT-ot. Mindenesetre a YouTube és a Vimeo korában szégyen ez a QT-nak nevezett szemét.

Vektor. (törölt) 2013.07.16. 21:45:42

Pedig az első tesztvetítések után azt mondták, hogy nem egy szokásos pátoszos mű, ezért nem is szerepelt sokaknál az Oscar-esélyesek között.
A Fox Searchlight egyetlen reménye ez a film, nincs más esélyesük az Oscar-szezonra (hacsak nem szereznek az utolsó pillanatban valamit a fesztiválokon), így nem csoda, hogy egy átlagos Oscar-filmnek akarják eladni. Akár Oscar-film, akár nem, Fassbender végre megkaphatja az első jelölését, ami már kijárt volna neki a Shame-ért.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása