aeon flux

ready for the action now, danger boy?

egyre színesebb a guardians of the galaxy gárdája Fata Richárd
2013. június 04. 13:30:00

Kategória: film 5 komment

Épp a minap örvendtünk azon, hogy Glenn Close is csatlakozott a Guardians of the Galaxy eklektikus színészgárdájához (Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, John C. Reilly, Michael Rooker, Dave Bautista), és máris itt van két újabb izgalmas név. Egyrészt a hatszoros Oscar-jelölt Close után sikerült megnyerni az Oscar-díjas Benicio Del Toro-t is egy főszerepre – hogy pontosan milyen főszerepre, azt még nem tudni, de azt igen, hogy a Marvel több filmre szóló szerződést kötött a színésszel... (Del Toro egyébként szintén a napokban szerződött le Paul Thomas Anderson ugyancsak erős szereposztású Thomas Pynchon-adaptációjára is.) Másrészt James Gunn produkciója már megtalálta a női főgonoszát is Karen Gillan személyében, aki az idén ötvenedik évfordulóját ünneplő Ki vagy, doki? női főszereplőjeként alakította ki kultuszát az elmúlt években, a sorozatból idén szintén távozó Matt Smith partnereként (őt Ryan Gosling rendezői debütálásában láthatjuk majd viszont). A Guardians of the Galaxy forgatása várhatóan a hónap végén kezdődik Londonban.

További olvasnivaló:
marvel-filmek: infómorzsák a második fázisról
mcu: phase 2, avagy mire számíthatunk a marvel második fázisától?

guardians-of-the-galaxy.jpg

Címkék

comics marvel casting glenn close benicio del toro zoe saldana james gunn john c reilly guardians of the galaxy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr695343534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2013.06.04. 13:45:40

Mind ez, mind Gosling rendezése érdekesnek tűnik. Azt amúgy már tudni, hogy a mosómedvét ki fogja szinkronizálni? Seth Macfarlanet akarom! :D

progvog 2013.06.04. 16:30:52

basszus, hogy innen kell megtudnom, hogy Matt Smith kiszáll a Doctor Who-ból.. nagy feladat lesz pótolni, ha mondjuk tényleg John Hurt lenne a következő doktor

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.04. 20:20:05

@csgergo: nem örülnék ha elvinnék valami vígjátékos irányba a karaktert.

megnevezhetetlen · http://www.facebook.com/xyzdg1981 2013.06.04. 20:45:23

Ezért is mondom, hogy Nathan Fillion lenne az ideális hang - egyrészt megvan az elkötelezettsége az alkotók iránt (mind Gunnal, mind Whedonnal dolgozott már), másrészt jól hozná a figura minden aspektusát; ami Del Torót illeti tuti, hogy Thanosnak kérték fel - a fizimiskája és a stílusa is tökéletes a megszállott titánhoz, és nem mellesleg ismertebb név, mint Damion Poitier (aki ráadásul inkább kaszkadőr és valszeg azért kellett, hogy Thanos egy impozáns alak legyen ebben nyúéfarknyi villanásban is)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.05. 11:07:18

Lloyd Kaufman, a Toxic Avenger szülőatyja, amúgy a Troma Entertainment alapítója is játsziik majd a Guardians of the Galaxy-ben. Ennek valószínűleg SEMMI köze ahhoz, hogy ő adott először munkát James Gunn-nak (ez volt a Tromeo and Juliet).
www.imdb.com/name/nm0442207/?ref_=sr_1

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása