aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: knight of cups (????) Németh Barna
2013. május 15. 19:13:00

Kategória: film 3 komment

Ismét Cannes. Ismerve Terrence Malick munkamódszerét, nehéz bármit is előre jósolni, de az (egyelőre) Knight of Cups címen futó következő filmjének forgalmazási jogait már piacra dobják a filmfesztiválon. A gyártó ígérete szerint némi mozgóképes anyagot is mellékelnek majd a leendő forgalmazóknak, addig is egy szál képet hoztak nyilvánosságra. Ez is több a semminél, így legalább biztos, hogy Christian Bale és Natalie Portman játszani fognak a filmben, míg Cate Blanchett, Wes Bentley, Freida Pinto, Isabel Lucas, Imogen Poots, Teresa Palmer, Shea Whigham, Antonio Banderas, Joe Manganiello és Ryan O’Neal sorsa még eldőlhet a vágószobában. A sztori kapcsán is legalább ilyen biztosak az információk, de az már tudható, hogy Bale egy depressziós írót alakít majd. És akkor a kép:

knight_of_cups.jpg

Címkék

natalie portman christian bale terrence malick filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr185302030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Barna 2013.05.15. 19:26:46

Mindenesetre Bale nem tűnik depressziósnak.

K. Kálmán 2013.05.16. 08:57:07

Szép dolog, hogy Malick mostanában ontja magából a filmeket, de engem egyelőre az érdekel, hogy a To The Wonder-t mikor tudom megnézni a hazai mozikban.

zsóka_eszter 2013.05.16. 13:53:35

@K. Kálmán: ha Géza fejméretének moziba való beférésén múlik, soha

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása