aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: an enemy (2013) Fata Richárd
2013. április 30. 11:15:00

Kategória: film 2 komment

Úgy tűnik, Jake Gyllenhaal és az Oscar-jelölt Felperzselt föld rendezője, Denis Villeneuve elég jól egymásra találtak: jelenleg a Prisoners című bűnügyi thrillert forgatják (többek között Hugh Jackmannel, Melissa Leóval, Terrence Howarddal és Viola Davis-szel együtt), José Saramago Az embermás című regényének adaptációját pedig már le is forgatták, egészen illusztris hölgytársaságban (Mélanie Laurent, Sarah Gadon és Isabella Rossellini). Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, a filmben Jake saját magával kénytelen majd farkasszemet nézni – egy tanárt alakít, aki egy filmben felfedezi, majd pedig fel is kutatja kiköpött hasonmását.

an_enemy_01.jpg

an_enemy_02.jpg

an_enemy_03.jpg

Címkék

thriller jake gyllenhaal adaptation film kep filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr325254124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sidek 2013.04.30. 13:47:25

"Veronika kettős élete"? :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.04.30. 18:20:05

Emlékszem, mekkora nagy szám volt, amikor Michael Keatont megsokszorozták a Közös többszörös (amúgy nagyon várt, és igen rosszul sikerült film) kedvéért. Ma meg már kaszkadőrök, dublőrök testére is színészfejeket montíroznak, mert mittudomén, a színésznek nincs kedve felkelni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása