aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: the purge (2013) Zalaba_Ferenc
2013. április 04. 08:56:00

Kategória: film 4 komment

Amerikában a közhangulat csodás, a munkanélküliség 1% alatti, és mindenkit felvet a jólét, és ez annak köszönhető, hogy évente egy napig minden bűnözés szabad: szabadon garázdálkodhatsz, erőszakoskodhatsz, gyilkolhatsz. Van néhány órád arra, hogy levezesd a maradék 364 napban összegyűlt frusztrációdat, hogy utána újult erővel tolhasd tovább a szekeret. 

Igen, ez egy olyan ötlet, melynek megvalósulására kb. 0% az esély, no nem a vezetőkből nem nézek ki ilyen reakciós politikát, egyszerűen az ember nem az a típus, hogy ha egyszer ráérez az ízére, akkor hajlandó lenne évente csak egy napig bűnözni... Mindenesetre az alapvetés érdekes, habár gyanítható, hogy végül egy ostromlott ház sztorira redukálódik, melyet ebben a zsánerben már jó néhány alkalommal kipiálhattunk, de legalább próbálkoznak.

poster_thepurge.jpg

Címkék

horror trailer sci fi ethan hawke poster lena headey

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr305194311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bérgyilkos Bohóc 2013.04.04. 09:22:19

Vagyis, ha bajom van a főnökömmel vagy az anyósommal, legálisan feldarabolhatom egy láncfűrésszel csak meg kell várni az ominózus napot az évben. Vagy nyomhatom élőben a Postalt, és ez teljesen rendben van! Istenem, ekkora orbitális baromságot! Nem is tudom, hogy volt-e ennél rosszabb alapötlet. Talán a Lopott idő volt még, ami hasonló babérokra tört az ostoba alapötletek versenyén. (Emberek akik VALAMIÉRT csak 20 éves korukig öregednek, utána ismeretlen oknál fogva a semmiből megjelenik egy óra a karjukon, és onnantól kezdve soha nem öregednek, ha feltöltik a csoda órát...OMG )

Bérgyilkos Bohóc 2013.04.04. 09:23:46

@Bérgyilkos Bohóc: "soha nem öregednek" = soha nem öregednek, és nem halnak meg

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2013.04.04. 11:11:35

Valószínűleg az ötletben lévő lehetőségek felét se használja ki, de így is megvett kilóra. Minél előbb jön, annál jobb!

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.04.04. 11:14:41

@Bérgyilkos Bohóc: Ez egy olyan "high concept", amiből Dunát lehet rekeszteni Hollywoodban. Vagy elfogadod egyéni játékszabályait vagy nem. Szerinted az Ál/Arc jó film? Vagy mondjuk bármelyik Tarantino?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása