aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játéktrailer: battlefield 4 (2013) Zalaba_Ferenc
2013. március 27. 09:04:00

Kategória: jatekhaz 8 komment · 1 trackback

Mi mást lehetne erre mondani, mint hogy... TE. ATYA. ÚR. ISTEN. A Dice leleplezte az ősszel megjelenő Battlefield 4-et, melyet a Frostbite 3 engine működtet, de szerintem inkább kimentek a grundra, és egy fejre szerelhető kamerával felvettek milliónyi szcenáriót... Az egyperces trailert még Rihanna se tudja elrontani, de az igazi mannát a szintén most debütált 17 perces játékvideó szállítja, melyet az "elolvasom" után találtok némi plusz infó kíséretében.

A játék idén ősszel érkezik: PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra biztosan, de a next-gen konzolokat sem szabadna kihagyni a szórásból, főleg hogy ilyen látványvilágot sem a PS3, sem az Xbox360 nem képes visszaadni. Az EA által kiadott infó szerint az egyjátékos kampány ezúttal a multiplayerre jellemző tulajdonságokat is fel tud majd vonultatni: nagy szabad területeket járhatunk be, többféle jármű közül választhatunk és utasításokat osztogathatunk a csapattársaknak. 

Az Activisionnek jól fel kell kötnie a gatyáját a Ghostsszal (feltéve ha ez lesz idei Call of Duty alcíme).

Címkék

ps3 fps xbox360 battlefield pc game gametrailer gamevideo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr365174976

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Battlefield 4 egy perces tévéreklám és "Fishing in Baku" gameplay 2013.03.27. 19:20:39

Battlefield 4 will release Fall 2013. The "Fishing in Baku" video is shot entirely in-game and is the first glimpse of the human, dramatic, and believable single player campaign in Battlefield 4. Available for pre-order now. http://www.battlefield....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

derceto 2013.03.27. 09:46:00

Én a Call of Duty 2 környékén ráuntam erre :)

csgergo 2013.03.27. 09:54:57

Hát ez így elég halovány. A ellenfelek pontosan úgy néznek ki, minta katonák a harmadik rész multiplayerében. Konkrétan semmi újdonság nincs benne a csúcsszuper grafikán kívűl.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.27. 10:06:53

@csgergo: Az én olvasatom szrint rendesen átalakítják a játékmenetet. Mondjuk, ez a fenti 17 perces videón csak részlegesen jön át, de ahogy elnéztem, nem lett volna muszáj négykerekűvel betámadni az ellenséget: senki se utasított arra, hogy ülj be a kocsiba, mint általában a szkriptelt játékoknál szokás.

McCl@ne 2013.03.27. 12:14:38

Még egyszer nem basznak át :) A 3. rész single kampányát kész szenvedés volt végignyomni, sőt, egyáltalán nem is emlékszem, hogy a végére értem-e. Ugyanaz a scriptelt szar, mint a CoD, ahol mindig csak egyféle dolgot csinálhatsz, és azt is egyféleképpen: ahogy a készítők megálmodták. Ha valami mást próbálsz, vagy megöl a program, vagy végtelenítve (szó szerint) zúdítja rád az ellenfeleket, vagy tehetetlenségében összefossa magát.
Ez a játék ugyanakkor multiban verhetetlen, ezt senki nem vitatja, de ezek a videók nem erről szólnak :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.27. 12:19:12

@McCl@ne: Ne már! Igen, teljesen szkriptelt volna, neha mar-mar mulatsagosan, de en megis sokkal jobban elveztem, mint a CoD millionyi tulzasat. Intenziv volt ez is, meg nagyravagyo, de valahogy megis emberkozelibb.

McCl@ne 2013.03.27. 12:25:35

@Zalaba_Ferenc: Jól van, én ezt elfogadom! Sokan szeretik ezt a műfajt, de nekem soha sehogy nem jött át! Sokkal jobban szeretem, ha bedobnak egy adott szituációba és rajtam múlik, hogy hogyan oldom meg! Pl. Deus Ex: Human Revolution vagy a Dishonored, hogy a közelmúltból említsek példát! De ha nem ragaszkodunk az FPS-hez, akkor ott vannak a Splinter Cell-ek vagy a Metal Gear Solidok! Akciójátékok, ahol azért valamennyire rád van bízva, hogy hogyan jutsz el meghatározott A-ból meghatározott B-be.
Ha meg filmszerűség, akkor újrajátszom az új Tomb Raidert, mert az ezen a téren (is) minden képzeletet felülmúl :)

Jester. 2013.03.27. 12:31:41

A kedvenc Battlefieldem a Vietnam. Annál jobban még egyik sem tetszett.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.27. 19:12:37

@McCl@ne: Probald ki a Crysis 2-3-at. Szerintem tetszeni fog. En is birtam. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása