aeon flux

ready for the action now, danger boy?

premiermozgatás sony-éknál [carrie, the monuments men, no good deed] Lombos Péter
2013. január 03. 12:33:21

Kategória: film 4 komment

Carrie: A Sony által tartott mai sajtótájékoztatón elsőként a sokak által várt Carrie-remake került át nem kis csúsztatással a március 15-ei tervezett bemutatóról október 18-ára. Míg a márciusi időpontban Jason Statham szokásos negyed/féléves akciója (Hummingbird) és a The Incredible Burt Wonderstone című eszement máguskomédia várta volna Steve Carell, Jim Carrey és Olivia Wilde főszereplésével, addig az új októberi időpontban Luc Besson Robert De Niro, Tommy Lee Jones és Michelle Pfeiffer főszereplésével, Malavita címen futó maffiafilmje és Szergej Bodrov A hetedik fiú c.fantasy-je (ebben Julianne Moore, Ben Barnes és Jeff Bridges domborít) mellé került. Így belegondolva egyik márciusi vetélytárs sem tűnik vészesnek, nem is értem a Sony-t, mire fel ez a hatalmas eltolás (hacsak nincs szükség némi utóforgatásra). A helyét pedig egy eddig premierdátummal nem rendelkező thriller, a The Hive-ról átkeresztelt The Call veszi át Halle Berry-vel a főszerepben: Berry kisasszony a filmbeli lánya életéért kénytelen szembeszállni egy gyilkossal. Whoa...

carrie---official-teaser-hd.jpg

The Monuments Men: Ez a darab George Clooney rendezésében készül, melyben Daniel Craig és Matt Damon is feltűnik a rendező mellett. A filmben művészettörténészek és múzeumi kurátorok egyesített erővel kutatják fel azokat a híres műalkotásokat, amelyeket a nácik loptak el. A film december 20-áról kemény két nappal korábbra került, így (egyelőre) december 18-ai dátumot jegyezhetjük meg eme filmmel kapcsolatban.

craigdamonclooney.jpg

No Good Deed: A volt államügyészt és gyermekeit elrabolják, majd autóbaleset áldozatai lesznek - főszerepben Idris Elba és Taraji P. Henson. A korábbi október 18-ai bemutatóról a Carrie miatt átcsúszik 2014. január 17-ére - arról egyelőre nincs infó, hogy eme jeles napon kikkel kerülnek szembe.

Vigasztalásul a nyolchónapos várakozásért, kaptunk egy kis felbontású posztert a Carrie-hez - rajta még a korábbi dátummal, ehhe.

PHATV50uQDkmEB_1_l.jpg

Címkék

horror stephen king george clooney matt damon halle berry daniel craig poster idris elba chloe grace moretz

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr914993540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2013.01.03. 12:59:31

Én is valami olyasmire tippelek, hogy Carrie-t nem szerették a tesztvetítésen és most megpróbálják átszabni. Nem mintha akárhogy is komolyabb létjogosultsága lehetne a filmnek.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2013.01.03. 13:02:54

@J. Bauer: Vagy még a 3D-konvertálás játszik közre, de azt nagyon nem akarhatják...

sidek 2013.01.03. 13:18:17

Mondjuk a Carrie sokkal jobban fog működni halloween tájékán, úgyhogy nem csoda az eltolás. Az Evil Dead remake is jobb lenne halloween-kor, mint tavasszal. Tavasszal ki megy horror filmre a mozikba??

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2013.01.03. 13:19:54

@sidek: ez az időzítésbeli dolog nekem már a blockbustereknék sem megy, elvégre már április-szeptember lassan a főszezon, közben meg decemberben is robban pár bemutató... horrort meg mindig jó (lenne) nézni

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása