aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a pixar-féle rántott béka Lombos Péter
2013. január 02. 08:45:00

Kategória: film 6 komment

Az újév három új Pixar-alkotás első képeivel, premierdátumokkal és rövid szinopszisokkal örvendezteti meg a rajongókat. Egyrészt június 20-ával jön a Szörny Egyetem, ami már csak azért is ritkaság lesz animációs körökben, mert prequelt ők nem gyakran készítenek. A 2014-es év május 30-ára tartogatja a stúdió következő filmjét, amely The Good Dinosaur címen fut. A rendező a Fel társrendezője, Bob Peterson, a sztori pedig egy fiktív jelenben játszódik, ahol a dínókat kipusztító meteor sosem csapódott be, így az őslények mind a mai napig köztünk élnek.

pixarfuture1.jpg

A következő, jelenleg még munkacím nélkül futó projekt (Untitled Pixar Movie That Takes You Inside the Mind) 2015. június 19-ével kerül bemutatásra, Pete Docter (Fel, Szörny Rt.) rendezésében. A történet az eddigi legvarázslatosabb utazásra invitálja a nézőket, méghozzá egy olyan helyre, amit mindenki ismer, de senki sem látott még: az emberi elme belső rejtekeibe.

pixarfuture2.jpg

Zárásként pedig már a 2016-os évnél kell felütnünk a naptárat, de pontos dátum terén még adósak a hajlongó lámpásék. A The Untitled Pixar Movie About Dia de los Muertos címmel rendelkező tervezetben Lee Unkrich (Toy Story 3) vezényli le rendezői teendőket. Minimális spanyol nyelvtudással, na meg a képi információk feldolgozásával egyetemben leszűrhető, hogy az események a halottak napjával foglalkoznak majd, kicsit darabosabb, de hangulatos animáció kíséretében.

pixarfuture3.jpg

Címkék

animation pixar film kep children movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr54990312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.02. 08:54:14

az első meg a harmadik érdekel a másodikhoz ennyi kevés volt nekem.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2013.01.02. 08:57:39

@doggfather: Egyelőre sajnos ennyi információ áll csak rendelkezésre, amint lesz bővebb anyag a filmekkel kapcsolatban, azt igyekszünk minél hamarabb leközölni.
A leírások alapján nekem az első kicsit a darwini egyedfejlődés arcul csapásának hangzik, de arrafelé az intelligens tervezés is oktatási anyag, szóval... ez van. :D

pizsama 2013.01.02. 10:28:42

Az nagyon jó lenne, ha a Pixar csinálna egy "Grim Fandango" filmet! :D

Vektor. (törölt) 2013.01.02. 11:21:53

Bízok benne, hogy visszatalál a Pixar a helyes útra. A Szörny Egyetem nem nagyon izgat, viszont az azt követő három filmből már összejöhet egy Up/Wall-E/Toy Story-szintű film, ha nem szúrják el őket, mint a Brave-et.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.02. 12:47:55

@Vektor.: a szörny egyetem nekem se tetszik, már az ötlet se. Előzményfilmet forgatni?! :S

@Lombos Péter: majd figyelem a friss híreket.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2013.01.02. 13:31:13

Ugyebár a Szörny Rt. sztorija eléggé lezárt (nem mintha ez azért valaha is meg tudott volna akadályozni elszánt pénzembereket), az előzmény meg szokatlan a műfajban, így egy próbát megért.
A folyamatban lévő filmek pedig várósak, még ha a távolba veszve elhanyagolható az izgalmam! :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása