aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szókátrány: smokin' aces (2007) Zalaba_Ferenc
2007. szeptember 09. 15:54:19

Kategória: 1 komment

füstölgő füst, avagy sok gung-ho semmiért. joe carnahan (narc) olyan bulira invitál, ahol mindenki szét van drogozva, s te vagy az egyetlen kijelölt sofőr. ez még hagyján, hisz egy ilyen mulatság még szárazon is szép színes, no meg hangos, csak ezúttal a kijózanodás pillanatait is el kell viselned, amikor jön a levertség, a dehidratáció és a megbánással vegyes önsajnálat. bonusz pofonként pedig el lehet könyvelni egy szartól bűzölgő magyarázatot a partiszervezők kilétét illetően. (trailer)

Címkék

hollywood action kritika szokatrany

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr194534701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brumi 2007.09.09. 16:48:32

Smokin' Aces Crank-hez hasonló pörgésnek tűnt a trailer alapján, aztán Clint Eastwoodot megszégyenítő lassúságú történet lett belőle. Nagy kihagyott ziccer, de azért van benne pár emlékezetes jelenet, jók a színészi alakítások és a zene is korrekt lett. Joe Carnahan túlságosan sokat akart, aztán annál kevesebbet fogott. A rendező elárasztotta a vásznat tucatnyi karakterrel, azonban kidolgozni sajnos elfelejtette őket. A főviccesnek szánt 3 idióta iszonyat idegesítő, Ryan Reynolds és Jeremy Piven karakterei viszont jól sikerültek. Nagy Guy Ritchie és Tarantino wannabe movie, ami nélkülözi az eredetiséget, a rendező előző filmje a Narc sokkal erőteljesebb volt. Értékelésem: 5/10

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása