aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. szeptember 22. 14:48:58

Kategória: Szólj hozzá!

reality bites (1994). újabb "hagyjatok békén" film a generation x világából. ez a példány hiába próbált kapaszkodót keresni rajtam, egyszerűen nem tudta magát befészkelni a gondolataimba. a tágra nyitott szemmel, remegő szájjal előadott életfilozófiák szellősek, az érzelmek áttetszők, a problémák pedig laposak és félúton kimerülnek (winona munkakeresősdije érdekes szál, de erről a film utolsó harmadában teljesen megfeledkzenek). a szereplők szépek és tehetségesek (ez is egy erény...), ben stiller jó rendező, s tudja azt is, hová szúrjon, ám a cable guy-jal sokkal jobban betesz a tévékultúrának. ez a film amennyire in your face akar lenni, legalább annyira mellément. fiataloknak kell filmet forgatni, nem szóvirágokban fürdőző idiótáknak, értem?

nézd meg inkább ezeket!

the breakfast club (1985), river's edge (1986), heathers (1989), slacker (1991), clerks (1994), threesome (1994), before sunrise (1995), donnie darko (2001)

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr124533767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása