aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: 11/22/63 (????) Németh Barna
2015. február 12. 22:04:00

Kategória: tv 3 komment

Nagyon úgy tűnik, hogy a Hulu sem akar lemaradni a Netflix és az Amazon Prime mögött a presztízsdarabokat illetően, úgyhogy gyorsan alá is kanyarítottak egy szerződést JJ Abrams cégével és a Warner tévés részlegével, hogy közösen hozzák tető alá a négy évvel ezelőtt kiadott Stephen King-regény 9 órásra tervezett minisorozat-adaptációját. A történetben egy középiskolai irodalomtanár utazik vissza az időben, hogy megakadályozza a Kennedy-merényletet, de persze nem minden a tervek szerint alakul. A némi szerelmi szállal felturbózott sci-fi/thriller már meg is találta a főszereplőjét (húzónevét) James Franco személyében, aki majd az időutazó angoltanárt alakítja a sorozatban, amelynek elkészültét maga King felügyeli. A bemutató dátumáról nincs hír, de a legvalószínűbb egy 2016-os premier.

UPDATE: A projekthez leszerződtették Kevin Macdonald (Az utolsó skót király, Zuhanás a csendbe) rendezőt, aki majd az első két részt fogja dirigálni.

stephen-king.jpg

Címkék

stephen king tv show hulu tv sorozat james franco jj abrams tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr107167821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Barna 2015.02.12. 22:10:24

Arról nem emlékeztünk meg (gondoltam várok, amíg többet tudni róla), hogy az Amazon pedig Woody Allennel szerződött le, úgyhogy könnyen elképzelhető, hogy megszakad az egy év-egy film sorozat, mert bizony sorozatot ír az öreg, és az is 2016-ban jön.

De, hogy ne legyen teljesen off: Szívből örülök, hogy King csak producer lesz, abból még jó nem sült ki, ha más minőségben is részt vett egy-egy adaptációnál.

Richter Géza 2015.02.12. 23:30:26

@Németh Barna: ebben totál egyetértünk :) .

_Rorschach_ 2015.02.14. 17:39:33

Imádtam a könyvet, remélem nem b*sszák el.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása