aeon flux

ready for the action now, danger boy?

anarchia! Zalaba_Ferenc
2014. június 03. 14:25:00

Kategória: film 3 komment

Egyszerre mozi- és horrorrajongónak lenni Magyarországon általában nem jó dolog. Még azok a zsánerfilmek is csak szűrten érkeznek hozzánk, melyek a tengerentúlon szép eredményeket érnek el - példának okáért a legutóbbi Paranormális tevékenység már csak DVD-n és BD-n riogatta a célszemélyeket. No de júliusban ez változni fog, ugyanis előbb (július 10-én) az InterCom próbálja meg távol tartani tőlünk a Sátánt - Eric Bana és Édgar Ramirez közreműködésével -, aztán a UIP Duna film mutatja meg, milyen az, mikor anarchia lesz úrrá Amerikán.

Igen, jön A bűn éjszakája folytatása, a The Purge: Anarchy (a magyar cím még formálódóban van), amely az előzetesek alapján végre nagyobb látószögben prezentálja az éves megtisztulást, azt a napot, mikor országszerte minden bűn szabad, semmi sem tiltott. Talán még a könyöködet is felteheted az asztalra étkezés közben. A folytatás, amely július 17-én kerül a magyar mozikba, az első részt is jegyző James DeMonaco írja és rendezi, és remélhetőleg jól szabadjára engedi a fantáziáját.

Címkék

release horror sequel the purge

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1006262721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-creeper- 2014.06.03. 14:46:49

Az első rész nagyszerű karikatúrája/kifigurázása volt a jogállamok jogrendszerének és a nap mint nap egymással szembeni álszent viselkedésünknek, mindez gyilkos fekete humorral (én rengeteget röhögtem rajta). Tulajdonképpen sokkal jobb film volt, mint amennyire a világnak sikerült dekódolnia.

isvaen 2014.06.03. 14:56:26

"Egyszerre mozi- és horrorrajongónak lenni Magyarországon általában nem jó dolog."

hát még ha tékás az ember. mert nálunk nincs már majd' éve horrorfilm. mert senki nem keresi. és ha keresné se annyian, hogy visszahozná a jogdíjas árát, hát ezért megértem, ha nem hoznak be semmi ilyet...
hogy miért nem keresik...

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.06.03. 15:19:09

A The Purge: Anarchy nekem inkább akció-thrillernek tűnik, mint horrornak. Az első részért annyira nem voltam oda, de Frank Grillo miatt bevállalom a folytatást.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása