aeon flux

ready for the action now, danger boy?

talán megvan az új star wars címe... Németh Barna
2014. május 06. 15:27:00

Kategória: film 9 komment

...vagy nem. Azt már lehetett hallani innen és onnan, hogy Abrams köréből származó informátorok a "The Ancient Fear" címet emlegetik, de hivatalos forrásból ezt még senki nem erősítette meg. Az Ain't It Cool azonban most egy megbízható forrásra hivatkozva adta hírül, hogy a készülő Csillagok háborúja mozi valóban ezen a munkacímen fut(ott), amely a Max von Sydow által játszott ősi gonoszra utal, aki mellett még Pazuzu is ártatlan báránynak tűnik.

Ebből persze sokat nem lehet leszűrni, mindenesetre ez egy elég jó cím lenne. Az viszont már sokkal izgalmasabb adalék, hogy a történetben megjelenhet egy időtlen gonosz.

j-j-abrams-star-wars-episode-7.jpg

Címkék

star wars max von sydow jj abrams filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr316126902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.05.06. 15:45:23

Közben Harry Knowles már megint pörög a twitteren, hogy olyan dolgokat tudott meg a filmről, hogy ihaj.

Jester. 2014.05.06. 22:16:54

Jó cím egy trilógia első darabjának. Egyébként egy kicsit olyan, mintha szinonimát kerestek volna a The Phantom Menace-hez (ami szintén nagyon jó cím volt).

Gatts 2014.05.06. 22:26:28

Én nem akarok semmi rosszat és az ég őrizze meg Max von Sydow-t egészségben még sok-sok évig. De jó ötlet egy 85 éves embert egy készülő trilógia főgonoszának betenni? Már ha igaz a hír persze.

Jester. 2014.05.06. 22:32:59

@Gatts: Paul Walker csak 40 éves volt.

batboy 2014.05.07. 16:43:10

@Jester.: bizony hogy jó cím volt. Konkrétan egy villain neve egy régi Flash Gordon történetből. Lucas többször is megnevezte a Flash Gordont mint inspirációt a Star Warshoz. Szintén Lucas fiatalkori moziélményeiből származnak az "Attack of the" és a "Revenge of the" címtagok, melyek gyakori elemei voltak az 50es-60as évek kaland, sci-fi illetve horrorfilmjeinek. Ráadásul a Revenget már el akarta sütni a Jedinél, de bölcsen visszakozott, hogy végül egy tartalmilag passzentosabb mű titulusa lehessen.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása