aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: maps to the stars (2014) Németh Barna
2014. április 14. 23:11:00

Kategória: film 9 komment

Tudom, hogy a Cosmopolis és/vagy a Veszélyes vágy sokak kedvét elvette David Cronenbergtől, de ha nem a Maps to the Stars lesz az, amivel visszaszerezheti lemorzsolódott rajongóit, akkor semmi. Hiszen ez a sztori nem csak hogy ordít Cronenberg stílusa után, de az utóbbi idők legizgalmasabb insider filmjének is tűnik.

Egy hollywoodi klán feje azzal szerzi millióit, hogy önsegélyező tanfolyamokat szervez azoknak, akik az álomgyárban akarják megvetni a lábukat. Egyik tanítványa például azzal a szereppel kíván naggyá lenni, amely egykor anyjából is sztárt csinált - ehhez persze jól jön a készülő remake. A családfő neje saját tizenéves gyermeke útjait egyengeti, aki egy rendes 13 éves tinisztárhoz méltón most jött az elvonóról, miközben kis húga egy szanatóriumból szabadult, és egy színészi pályára kívánkozó limuzinsofőrrel kokettál.

Ez Hollywood, ez pedig a trailer*:

*Viszlát a Cannes-i versenyprogramban!

Címkék

trailer john cusack cronenberg carrie fisher julianne moore robert pattinson mia wasikowska olivia williams

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr226037393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.04.14. 23:25:32

Huhh, ezt így hirtelen nem tudom hová tenni, mindenesetre várom.

Cucuminator 2014.04.14. 23:26:34

Minek erőlteti ezt a PAttinsont?

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.04.15. 08:41:30

'In Post-Production" ?
ilyet se láttam még trailerben

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.04.15. 09:03:42

@Adam Van Helsing: Pedig már előfordult. Akkor szokták kiírni, amikor a trailerrel inkább befektetőket keresnek, nem pedig a közönségnek szánják. Úgy rémlik, hogy az Odd Thomasról is így került ki a netre egy korai előzetes.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.04.15. 09:28:06

Mia Ásítovszka... Nem értem, egyszerűen nem értem, annyira szürke ez a csaj.

Amúgy vicces, hogy a trailer köszönőviszonyban sincs a Barna által adott leírással, vagy úgy általában bármivel, ami történetre emlékeztetne.

ungverjaland 2014.04.15. 10:08:08

Cronenberg már kurva rég nem csinált értékelhető filmet, de mindent megnézek amiben Mia Wasikowska van, úgyhogy ezt is kénytelen leszek.

Abban még mindig jó Cronenberg, hogy sikerül jó színészeket szereznie a szar filmjeihez.

clive. 2014.04.15. 15:52:39

Engem ez a trailer semennyire se vett meg. Sőt, egyenesen úgy érzem, hogy Cronenberg még jobban eltávolodik attól a stílustól, amiben jó volt.
A "Visionary director" sajnos mostanság nem állja meg a helyét.
Jó színészeket pedig azért tud megnyerni, mint sok más rendező, aki már túl van a csúcson: nevük van, a színészek meg úgy gyűjtik a jó nevű rendezőkkel közös projekteket, hogy sokszor szerintem leszarják jó-e a film vagy sem, csak elmondhassák: én már szerepeltem Coppolánál, Cronenbergnél, Woody Allennél, Tarantinónál stb.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása