aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: the zero theorem (2013) Németh Barna
2013. június 18. 08:25:00

Kategória: film 3 komment

Úgy tűnik, 2013 nem csak a sci-fi éve lesz, hanem Matt Damon kaméleon éve is. Az Elysium kopasz izompacsirtája és a Behind the Candelabra flitteres melegje után újabb extravagáns külsőt ölt majd Terry Gilliam kedvéért az Amerikában december közepén debütáló The Zero Theorem című sci-fi/fekete komédiában. A történet főszereplője egy matematikus (Christoph Waltz), aki a címbéli elmélet segítségével igyekszik megfejteni az élet értelmét egy jövőbeli, orwelli államban. Az ő segítője lesz a szimplán csak "The Management" névre keresztelt Damon, a további szerepekben pedig David Thewlis, Tilda Swinton, Peter Stormare és Ben Whishaw látható majd.

matt-damon-is-management.png

Címkék

matt damon terry gilliam filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr305366642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_renton 2013.06.18. 10:41:36

Ó, erről most hallok először, de ez a rövid sztori, a rendező és színészek eddig nagyon rendben vannak! :)

sidek 2013.06.18. 20:29:51

Úgy látom végre egy tipikus Gilliam filmet fogunk kapni ezúttal. :) Az egész hírtől máris fel vagyok izgulva, szereplők, meg minden! :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása