aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk (és sztorink) hozzá: fast & furious 6 (2013) Zalaba_Ferenc
2013. február 01. 07:50:00

Kategória: film 3 komment

Vin Diesel rendesen kenegeti a rajongóknak: facebook-oldalán két új képet is prezentált a gyakorlatilag részről részre népszerűbb F&F-franchise hatodik installációjából, és ez még nem minden: már azt is tudjuk, miről szól majd a film! (Már ha ez bárkit is érdekel...)

fast&furious6_01.jpgMrs. Chris Hemsworth két szoptatás között motorblokkot szerel Vin Diesellel. Micsoda nő!

Az ötödik rész végén történt az, hogy Dom (Diesel), Brian (Paul Walker) és a többiek egy riói kingpint sikeresen megszabadítottak minden vagyonától, aztán szétszóródtak a világban, lévén Hobbs (Dwayne Johnson), a rendőrterminátor ígéretet tett arra, hogy elkapja őket. Igen ám, de időközben egy világméretű autós banda is keresztbe tett neki (Luke Evans és az eddig halottnak hitt Michelle Rodriguez vezetésével), ezért ajánlatot tesz Domnak és csapatának: ha leszereli az ellent, akkor minden vádat törölnek, és az egész banda hazatérhet Amerikába, fuck yeah! A nagy ütközetre Londonban kerül sor. Ugye lesz taxis üldözéses jelenet is?

fast&furious6_02.jpg

Címkék

action michelle rodriguez sequel vin diesel film kep dwayne the rock johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr295056187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.02.01. 07:52:07

Ja igen, az első trailer a vasárnapi Super Bowl alatt debütál.

csgergo 2013.02.01. 11:14:48

Csak az ötödik részt láttam, de az kifejezetten szórakoztató volt. Ha egy filmnek nincs valódi közölni valója, akkor legalább legyen élvezetes szerintem. Az Ötödik sebesség ennek megfelelt. De az új részt tuti nem moziban nézem, annyira nem érdekel :D

Sütemény1975 2013.02.01. 15:47:11

az első és negyedik jó, a többi....

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása