aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: small apartments (2012) Zalaba_Ferenc
2013. január 13. 14:45:51

Kategória: film 10 komment

Lehet bármennyire zseniális kliprendező (példának ez és ez és ez), Jonas Åkerlund játékfilmes próbálkozásai csak nem akarnak összejönni. Emlékszik még bármelyikőtök A por vagy Az apokalipszis lovasai című opuszokra? Hát ez az. És hiába sikerült legújabb filmjére összeterelni egy ilyen impozáns, egyben szokatlan szereplőgárdát, melyben Billy Crystal ugyanúgy megfér, mint Dolph Lundgren, a Small Apartments című fekete komédiát az amerikai forgalmazó csak lábujjhegyen, alig egy héttel a DVD-megjelenés előtt meri bemutatni. A trailert látva szerintem eme döntésen ti sem fogtok csodálkozni.

Címkék

trailer independent comedy johnny knoxville dolph lundgren mindfuck billy crystal jonas akerlund rebel wilson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr435015601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2013.01.13. 14:59:46

szerintem a Spun egy rettenetesen alulértékelt mestermű, szóval én emlékszem :) a Horsemen kicsit csalódás volt, de így visszagondolva egy simán korrekt film volt

Kovács Erzsébet 2013.01.13. 15:33:37

A port nemrég láttam, és még elég jól emlékszem benne bizonyos dolgokra :-) Nem nagyon emlékszem, hogy a Breaking Baden kívül bármi más mozgóképben láttam volna ennyire illúziótlanul, hogy hogy le lehet épülni a meth-től. Plusz, az a szexshopos cameo...

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.13. 15:45:34

@Kovács Erzsébet: Én tök hülye vagyok a drogokhoz (egyet leszámítva), úgyhogy azt nem tudom, milyen szertől szálltak el az illetők, de rengeteg különböző filmes leépülést láttam már, jót is (The People vs. Larry Flynt), rosszat is (New Jack City), de A por nekem csak egy Transpotting/Human Traffic-utózöngének tűnt, egy olyan kliprendező játékfilmes debütálásának, akitől sokkal többet, sokkal jobb témát vártam volna.

Kovács Erzsébet 2013.01.13. 16:02:40

Ugyanazt a szintetikus vackot, amit a szegény ember kokainjának szoktak hívni, és amivel úgy tele van e pillanatban is Amerika, hogy személyes konteóm szerint pont azért kezdik legalizálni a marihuánát, hogy legalább azt szívják az emberek, ne a metamfetamint. Ha szeretnél valós horrort látni, ajánlom figyelmedbe a kinti meth-ellenes kampányokban a függőkről készült fotókat. Csak hát ugye minden máshoz képest ez röhejesen olcsó, és házilag is ki lehet kotyvasztani vény nélküli gyógyszerekből. Szóval a téma, mint mondani szokták, az utcán hever. Nem véletlen, hogy sorozatot lehetett rá építeni (BB).
A Trainspotting jó példa volt, mert abban az időben még a heroin volt az utcai drog.
Ja, és szerencsére én is hülye vagyok a drogokhoz, a fentiek nem személyes tapasztalat :-)

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.01.13. 16:16:54

jóféle. Lundgren és Knoxville. Jó lesz ez.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2013.01.13. 17:10:39

Fényévekkel ezelőtt láttam A Por-t, de még mindig rémlik az a kaotikus katyvasz no és persze a halhatatlan (de egyre halottabbnak tűnő) Mickey Rourke.

sidek 2013.01.13. 21:15:01

Dehát ez Matt Lucas a Little Brittain-ből, tök jó! Érdekesnek tűnik a film. Bár semmi akerlundosat nem látok benne.

lizardking 2013.01.14. 20:27:45

Ami azt illeti, A por, az egy hihetetlenül szórakoztató drogfilm, ami nem áll le egy percre sem, mint ahogy a széttolt szereplők sem. És Az Apokalipszis lovasai is jó volt, emlékeim szerint, majd talán egyszer újranézem. Szóval, akár meg érdekes is lehet számomra a múvi, de látom többen ezen a véleményen vannak.

ungverjaland 2013.01.16. 21:55:31

A Spun-t én nagyon bírtam anno, amikor láttam, persze nem újító vagy különösképpen egyedi, viszont borzasztóan elszállt és nagyon szórakoztató. Persze mint film nem jó. Úgyhogy szerintem én tuti megnézem ezt is, ha lesz rá alkalmam. Az viszont teljesen érthető, hogy senki nem akarta bevállalni a forgalmazását.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása