aeon flux

ready for the action now, danger boy?

érkezik az év egyik legnagyobb független durranása Németh Barna
2012. június 28. 21:05:33

Kategória: 3 komment

Beasts of Southern Wild. A film, ami megnyerte a Sundance filmfesztivált és lekapta tíz körméről mind a közönséget, mind a kritikusokat. Majd jött Cannes, és ez az icipici film négy díjjal távozott, az amerikai kritikusok mellé pedig a világ más tollnokai is betársultak. Az eddig ismeretlen Benh Zeitlin rendező hirtelen a jövő nagy reménysége lett, tehetségét Terrence Malickhez hasonlítják, a főszereplő öt éves kislánynak (Quvenzhané Wallis) pedig már most Oscart adna a szakírók sokasága.

Nos, az ilyen filmeket általában akkor kapjuk meg, ha Oscarra jelölik őket (ezt is fogják, annyi szent!), de nem most. A Katrina-hurrikán pusztítását egészen sajátos szemszögből bemutató Beasts of Southern Wild ugyanis már kora ősszel, a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon (2012. szeptember 14-23.) bemutatkozik majd, de a moziforgalmazásra sem kell sokat várni a Mozinet jóvoltából. Addig is nézzétek meg a film trailerét:

Címkék

trailer independent cinefest

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr74769637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekec 2012.06.29. 08:56:13

Éppen tegnap néztem meg harmadszor az előzetest, ami rettentően tetszik. És jegyeztem meg, hogy az ilyen filmek hazai bemutatására nem sok esély van. Szóval most nagyon örülök, hogy nem volt igazam.

toro 2012.06.29. 14:46:28

természetesen a világ valóságtól elnemzárt részein már BD-n is elérhető..

Ismeretlen_1068 2012.06.29. 17:56:38

Ejha. Nem tudom, mi volt ez, de baromi hatásos. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása