aeon flux

ready for the action now, danger boy?

dirty dancing remake-et a népnek! Zalaba_Ferenc
2011. augusztus 09. 08:52:05

Kategória: 5 komment

Most komolyan: mi tartott ilyen sokáig? A nyolcvanas évek egyik legemblematikusabb, minden idők talán legtöbbször megnézett filmje (csak kérdezzetek meg bármely harmincas hölgyet) hamarosan új formát ölt, méghozzá Kenny Ortega (High School Musical 1-2, This Is It) rendezésében, aki anno az 1987-es eredetit koreografálta. Vajh ki játssza majd Patrick Swayze-et és Jennifer Grey-t, akit ugyebár senki sem állíthat partvonalra, vagy micsoda.

Címkék

remake musical filmhir dance flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr764540106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clive 2011.08.09. 09:47:59

Férfitársaim közt lehet egyedül leszek a véleményemmel, de szerintem az eredeti Dirty Dancing egy jó film. A főbb sztorin túl jól ábrázolja ennek a fajta amerikai vakációs formának az eltűnését. Picit olyan elégikus e téren. A főbb szereplők meg nagyon jó választások voltak. Jennifer Greyben az tetszik, hogy egy csinos, de teljesen átlagos lány benyomását kelti (ellentétben bármelyik mai táncos (vagy pusztán amerikai filmmel), ahol csak 20-on évesek által játszott tizenévesek, modellkinézettel játszák az átlagos csajt). Továbbá szerintem nagyon aranyos jelenség volt tetőtől talpig, még ezzel a kicsit nem túl nőies orral, de valahogy ez neki jól állt :) Amúgy meg ha már remake, valahol a folytatás, meg a kvázi Dirty Dancing filmek mindegyike is remakelni akarta más közegben. Maga a tánc is érdekes kérdés. Mert ebben a filmben (és még a kortársaiban) tényleg táncoltak. A mai filmes táncok többségét én inkább ugrabugrálásnak nevezem, habár én nem értek a tánchoz és nem is túlzottan érdekel filmekben sem :)

mikice 2011.08.09. 10:50:08

Mivel 1989-ben az egyik pécsi kábeltévés cég még kódolatlanul adta nekünk a Sky Movies csatornát, hát a Dirty Dancing-et hatvanezer alkalommal kellett megnézem, mert minden női rokon hozzánk jött megtekinteni ángélus nyelven. Talán így, 22 év után megnézem az eredetit. Gondolom, az új már Dirty Dancing 3D néven kerül majd moziba és táncolni fognak benne. Jelzem, a Grease és a Hair is jöhet :-)

ziz 2011.08.09. 11:08:10

Senki sem ültetheti a sarokba... :)

anita 2011.08.10. 10:07:37

Nekem ez a film nagyon sokat jelent! Nem örülök, hogy hozzányúlnak.. :( Kevesen vannak akik nálam többször látták.. :) /De biztos sokan gondolják ugyanezt magukról.. :D/

Ismeretlen_153162 2011.08.10. 14:53:43

Most komolyan-muszáj ezt?Nem volt elég az Utolsó piszkos tánc(!!)?Ami után jött még a Dirty Dancing 2 ...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása