aeon flux

ready for the action now, danger boy?

oscar live! Zalaba_Ferenc
2010. március 07. 19:00:15

Kategória: 412 komment

Mint bizonyára azt sokan tudjátok, március 7-én, vasárnap, azaz MA éjjel, helyi idő szerint hajnali 2-kor kezdetét veszi a 82. Oscar-díj átadó ceremónia (jelöltek itt), amit hosszú idő óta most először egyetlen magyar nyelvű adó sem közvetít, ellenben mi igen: csatlakozzatok hozzánk vasárnap éjjel itt, az AE-n, ahol virtuális meleg teákat szolgálunk fel, anekdotákkal és természetesen friss hírekkel tudósítunk az év egyik legtöbbet szapult legfontosabb eseményéről.

UPDATE: itt már nyomon követhető a vörös szőnyegen gyülekező nép. Az "elolvasom" után kezdődik a közvetítés!

Kérlek, hátulról olvasd előrefelé!

Nos, megvolt a 82. Oscar-díj átadó, melyen minden idők legtöbbet jövedelmező filmje helyett egy olyan film lett a legjobb, amely az Oscar történetének legkevesebbet jövedelmező legjobb filmje. Vajh ezt követően elmennek rá végre az emberek? Vagy ez a film "big on video" titulusra hivatott? A következő napokban, hetekben kiderül. Bigelow díjának örülök, tetszik, hogy a gerillafilmezés ilyen elismerésben részesült, s nem hinném, hogy Cameron lógó orral menne haza... pénzt számolni. No, jó éjt, illetve jó reggelt mindenkinek!

A moment of beauty:

6:01: Steve Martin: "ez a show olyan hosszú volt, hogy az AVATAR immáron a múltban játszódik."

5:59: LEGJOBB FILM: THE HURT LOCKER. Egy dámát, kezében két Oscarral szemtelenül fiatal frakkos fiúk veszik körül. Megváltozott a világ.


No majd ki nevet a végén?

5:58: A színpadon Tom Hanks. Utoljára 1943-ban jelöltek 10 filmet a legjobb film díjára. És mire ezt leírom, addigra már ki is hirdette a díjat. Az idő pénz.

5:55: LEGJOBB RENDEZÉS - Kathryn Bigelow - THE HURT LOCKER. Még a freeblogot is kiakasztotta, hogy végre egy nő hazavihet egy rendezői Oscart.

5:52: A színpadon Barbra Streisand, aki legutoljára néhány rappernek adott át díjat a "stricinek lenni kemény" című dalért. Felhívja a figyelmet arra, hogy az Oscar történetében most először nyerhet nő... vagy afro-amerikai.

5:49: LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Sandra Bullock - THE BLIND SIDE. Pénz beszél, Hollywood tapsol. Hol vannak a jelenlévők között szétosztandó THE BLIND SIDE DVD-k? Vegyék meg, mi? Az biztos, hogy profi. Az egyik mondatban még cool fejjel osztogatja a poénokat, a következőben már pityeregve anekdotázik. Megette ezt bárki is?

5:47: A színpadon Sean Penn. Sok izgalmasat nem nyilatkozik.

5:40: A színpadon Michael Sheen, Forrest Whitaker, Viola Davis Oprah, Stanley Tucci és Peter Sarsgaard. Michael Sheen szerint semmi baj nincs azzal, hogyha valaki vonzódik a királynőhöz (Helen Mirrenhez), főleg ha a smink lekopásával megjelenik a karján egy tetoválás. Gabourey története pedig tényleg mesébe illő: elindult egy középiskolai vizsgára, aztán egy meghallgatáson kötött ki, most pedig egy kategóriában versenyez Meryl Streeppel.

5:39: Egy klip a legjobb női főszereplőkről. Ízletes: bon apetit!

5:32: LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Jeff Bridges - CRAZY HEART. Öt jelölésből az első díj. Reméljük, nem az utolsó. A Golden Globe-hoz hasonlóan most is állótapsban részesül. És Jeffet biztosan nem fogják lezenélni, pedig már vagy két perce köszönget, mintha csak egy kocsmában sztorizgatna arról, hogy de jól érzi magát ennyi tehetséges ember között.

5:32: Kate Winslet köszöni a megtiszteltetést, hogy ő adhatja át a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat.

5:24: A színpadon Tim Robbins, Colin Farrell, Vera Farmiga, Julianne Moore és Michelle Pfeiffer. Mindenki az egyik jelölttel közös élményéről mesél. Oké, valaki árulja el, hogy Clooney-nak mi baja van.

A moment of beauty:

5:23: Klip a legjobb férfi főszereplőkről. Morgan Freeman szerepében Nelson Mandela. Vagy fordítva.

5:18: Az elsüllyeszthetetlen Kathy Bates konferálja fel az AVATAR-t.

5:16: LEGJOBB IDEGENNYELVŰ FILM - EL SECRETO SE SUS OJOS. Nem most először fordul elő, hogy az idegennyelvű kategóriában egy kishal elviszi a díjat a nagy esélyesek elől. És mégis meglepő.

5:14: A színpadon Tarantino és Almodovar. Ezek ketten csinálhatnának egy közös filmet.

5:08: Keanu Reeves a THE HUT LOCKER-t konferálja fel. (Oké, elírtam, de most már így hagyom. :)

5:07: LEGJOBB VÁGÁS: Bob Murowski, Chris Innis - THE HURT LOCKER. Nos, most már csak a legfontosabb díjak vannak hátra, s talán most már nem kérdéses, hogy az Oscar idén robbantani fog.

5:05: A színpadon egy izé, feka csávó. Jobb vagyok, mint Vitár Róbert. :)

5:04: LEGJOBB EGÉSZ ESTÉS DOKUMENTUMFILM: THE COVE. Jézusom, ez Fisher Stevens! A geek csávó a SHORT CIRCUIT-ből!!! (A film egyébként lesz nálunk moziban, ha minden igaz.)

5:01: A színpadon Matt Damon (Penelopé korábbi kiejtése szerint "mát démon").

4:56: Épp egy vörös-fehér macska eresztette mind a 16 karmát a lábamba, így nem vagyok biztos abban, hogy Jason Bateman konferálta-e fel az UP IN THE AIR-t.

4:55: LEGJOBB VIZUÁLIS EFFEKTUSOK - AVATAR.

4:54: Gerald Butler és Bradley Cooper konferálja fel a legjobb vizuális effektusok díját. Ennek köszönhetően az Oscar történetében először ez lesz a legkedveltebb díj a nőnemű nézők körében.

4:52: LEGJOBB EREDETI FILMZENE: Michael Giacchino - UP. Nos, ez a faszi egy zseni, ehhez nem férhet kétség.

4:46: Zenés-táncos összeállítás a legjobb eredeti filmzenékből. Nos, a táncnak nem sok köze van a zenéhez, de azért mozgalmas. Breakdance komoly zenére, bazze.

4:45: A színpadon Jennifer Lopez és a feneke, valamint Sam Worthington és a bakancsa. Az utóbbi kicsit furán beszél, mate.

A moment of beauty:

4:38: James Taylor az év halottait köszönti, köztük Patrick Swayze-vel (oké, akkor már értem, miért Moore volt a konferanszié).

4:37: A színpadon Demi Moore (csak mert Molly Ringwald rosszul lett).

4:35: LEGJOBB FÉNYKÉPEZÉS: Mauro Fiore - AVATAR. Nos, igen. Éveken át egy nagy zöldséget fényképezni nem könnyű dolog. ;)

4:34: A színpadon Sandra Bullock és még valami piros izé a száján.

4:29: John Travolta az INGLOURIOUS BASTERDS-et konferálja fel. Bowie hangja tölti be az auditóriumot.

4:28: A színpadon az ennivaló Elizabeth Banks, aki fél perc alatt kb. 56 technikai díjat ad át.

4:26: LEGJOBB HANGKEVERÉS: THE HURT LOCKER. Nos, nem találok szavakat, de nekem legalább a füleim megvannak. :) Nem is tudtam, hogy az a halhatatlan verőember a DIE HARD-ból másodállásban hangokat kreál és kever. :)

4:24: LEGJOBB HANGVÁGÁS: THE HURT LOCKER.

4:22: Zac Efron és Anna Kendrick a hangdíjakat adja át, de előbb egy klipet láthatunk, melyet Morgan Freeman narrál (és azon ironizál, hogy már megint ő a narrátor).

4:18: A színpadon egy nyomott képű csávó és egy csaj félálomban. Nem tudom, kik ők, de ők is a horrofilmekről beszélnek, aztán jön egy klip, benne JAWS-zal, FREDDY-vel, PSYCHO-val és jaj, nem tudom, követni. A nyomott képű csávó és a belassut csaj is szerepel a klipben, csak azt nem t'om, miért. Ettől függetlenül az összeállítás világbajnok volt.

4:17: Steve és Alec a horrorfilmek előtt tiszteleg egy elég gyenge PARANORMAL ACTIVITY-paródiával.

4:12: Charlize Theron a csöcscsavaros kosztümjében a PRECIOUS-t konferálja fel, továbbá férfiak millióit hipnotizálja főműsoridőben.

A moment of beauty:

4:10: LEGJOBB JELMEZ - THE YOUNG VICTORIA. Sandy Poweel harmadik díját zsákolja be. Több van neki, mint Meryl Streepnek.

4:09: Sarah Jessica Parker és a divattervezőből lett rendező, Tom Ford a színpadon.

4:06: LEGJOBB MŰVÉSZETI RENDEZÉS: AVATAR. Nos, a monszter is elkezdett gyűjtögetni. Ideje volt már.

4:05: A színpadon Sigourney Weaver az AC MILAN színeiben, és a művészeti rendezés kapcsán az ALIEN gyönyörű díszleteit szétkúró alienekről sztorizgat.

4:01: Colin Firth az AN EDUCATION-t konferálja fel.

3:59: LEGJOBB NŐI EPIZÓDSZEREPLŐ: Mo'nique - PRECIOUS.

3:55: Robin Williams a legjobb női epizódszereplő díját adja át (ugyebár ő is stand up komédiás volt, szóval sejthetitek, kinek fogja...).

3:54: Queen Latifah felkonferálja Lauren Bacall és Roger Corman életműdíját. Nincs végtelen köszönőbeszéd, csak egy klip a tiszteletükre rendezett vacsoráról, valamint egy felállás és taps.

3:52: Steve: "Én írtam Geoffrey beszédét." Isten ez a faszi. :)

3:49: LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Geoffrey Fletcher - PRECIOUS. Nem, Jaosn Reitman ülve maradt. Viszont ez a srác nagyon szimpatikus, ahogy levegőért kapkod és nem jut eszébe semmi.

3:47: Jake Gyllenhaal és Rachel McAdams a színpadon. A legjobb adaptált forgatókönyv díját adják át... valszeg Jason Reitmannek. :)

3:43: Jeff Bridges az A SERIOUS MAN-t konferálja fel.

3:41: LEGJOBB SMINK - STAR TREK

3:37: A színpadon Ben Stiller kékre mázolva és épp azon tanakodik, hogy eredetileg náci uniformisban akart megjelenni, de ez a show már "too Hitler-heavy". Sőt, mivel a STAR TREK jelölve van a legjobb smink kategóriájában, ezért eredetileg Spock-fülekre gondolt (mindkettő Leonard Nimoy aláírásával), de az túl "nerdy" lett volna. Mondja ezt, miközben Na'vi kékre van mázolva, ééérted.

3:35: LEGJOBB RÖVIDFILM: THE NEW TENANTS. Az egyik nyertes meg is köszönhette, a másik szájából zene szűrődött ki.

3:34: LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: MUSIC BY PRUDENCE. Az első díjazott, akit lezenélnek. Épp a mozgássérült címszereplőt mutatják be, de nincs kegyelem. Az idő pénz.

3:31: LEGJOBB ANIMÁLT RÖVIDFILM: LOGORAMA (itt megnézhetitek... vagy mégse). A film 6 év alatt készült, így ha a rendező egész estés filmbe fog, akkor az 36 év alatt készül majd el, legalábbis szerinte.

3:28: Taylor Hackford, John Lasseter és David Frankel arról, hogy egy Oscar-díjas rövidfilm mit jelenthet a karriernek, pl. az övéknek...

3:27: Carey Mulligan és Zoe Saldana a színpadon. Kérlek, mossatok fel...

A moment of beauty:

3:24: Samuel L. Jackson az UP-ot konferálja fel.

3:21: A színpadon igazi has-beenek: Judd Nelson, Macaulay Culkin, Ally Sheedy és mások. Nos igen, sem John Hughes humora, sem az életfilozófiája, sem a színészei nem élték túl a 80-as éveket (és a 90-es évek elejét).

3:17: A színpadon Molly Ringwald és Matthew Broderick, és a 80-as évek legnagyobb komédiás zsenijéről, a tavaly elhunyt John Hughesról emlékezik meg. Zseniális.

3:16: bevágás a komor QT-ről, aki csupán egy évtizeden át írta a BASTERDS forgatókönyvét. közben Boal megköszöni a producernek, az apjának, a rendezőnek... hé, akkor most nem tilos?

3:13: LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Mark Boal - THE HURT LOCKER

3:12: A színpadon Tina Fey és Robert Downey Jr, az utóbbi, mint egy jóllakott sakkvilágbajnok.

3:05: Chris Pine a DISTRICT 9-t konferálja fel.

3:03: LEGJOBB BETÉTDAL: CRAZY HEART (Ryan Bingham és az isteni T-Bone Burnett - "The Weary Kind")

3:00: a színpadon Miley Cyrus és Amanda Seyfried, akiknek Steve szerint "fogalmuk sincs, hogy mi ketten kik vagyunk".

2:58: LEGJOBB EGÉSZ ESTÉS ANIMÁLT FILM: UP. A színpadon Pete Docter, valamint két beazonosíthatatlan tárgy, amik akár a fülei is lehetnének. :)

2:56: az animált filmek szereplői nyilatkoznak arról, hogy milyen érzés Oscar-jelöltnek lenni. igen, az animált figurák. Hát persze, hogy az UP vitte a prímet.

2:55: A színpadon Steve Carell és Cameron Diaz. Steve: "ha valaki olyan szép, mint Cameron vagy én..."

2:50: Ryan Reynolds a színpadon. Sajnos nem félmeztelenül. a THE BLIND SIDE-ot konferálja fel.

2:48: Christoph Waltz: "This award is uber bingo!" nos, bár az Akadémia megtiltotta a "köszönöm ennek-annak" beszédeket, Christoph mégis megköszönte vagy tíz embernek, na de okosan.

2:43: LEGJOBB FÉRFI EPIZÓDSZEREPLŐ Penelopé Cruz prezentálásában... ezt már szerintem most beírom... Christoph Waltz - INGLOURIOUS BASTERDS.

2:42: Steve: "Ugyan ki nem szereti Sandra Bullockot?" Alec: "Ma este megtudjuk."

2:41: Sam Wortington nem igazán értékeli az AVATAR poént. Teljesen érthető: szar volt.

2:38: Alex basheli Steve Martint Mo'nique kapcsán: "stand up komédiásoknak nem szoktak Oscart adni".

2:36: Alec Vera Farmigát köszönti, és a közönség ovációban tör ki. simán. aztán Alec: "Here's damn Helen Mirren... oops, sorry: Dame Helen Mirren."

2:34: Steve és Alec most már tényleg a színpadon. Alec: "Hölgyeim és uraim, bemutatom önnek az elismert írót, többszörös Emmy- és ez-meg-az-díjra jelölt Steve Martint. "Steve Martin: "Ez pedig Alec Baldwin."

2:31: Steve és Alec helyett Neil Patrick Harris a színpadon. Ő játszott valamiben a STARSHIP TROOPERS óta? ;) Sajnos a zene túl van vezérelve, így nagyon nem lehet érteni, miről énekel, ezért a nézők csak elnézően mosolyognak...

2:30 - A 82. OSCAR-DÍJ ÁTADÓ CEREMÓNIA elkezdődik. Színpadon az öt-öt legjobb színész és színésznő.

2:28: kávét, red bullt, kólát és hat tonna rágcsát készenlétebe: kezdünk!

2:25: Meryl Streep. Bonjour!!!

2:23: Kate Winslet tán egy női pankrátort alakít legközelebb? láttátok a karját??? Apropó kar, megjött a PRECIOUS főszereplője, eheh.

2:22: Jeff Bridges egy istenség. Aranyba kellene önteni és díj gyanánt osztogatni. :)

2:15: no, Cameron Diaz lehet, hogy már 38 éves, de a Precious kaliberű moderátor még simán lekislányozza és valahogy ezen senki sincs meglepődve. Ez a nő vajh 20 év múlva is gigli csajszikat alakít majd?

2:13 - VÖRÖS SZŐNYEG: nos, megvolt a kötelező gikszer (rendőri ellenőrzés néhány igazán kedves fakabát részvételével), de már itt is vagyok. még 15 perc van a kezdésig, a sztárok és stábok nyüzsögnek a vörös szőnyegen, a háttérben pedig siklotozó verseny zajlik, amelyben én is minden bizonnyal kivenném a részem, ha ott lennék a helyszínen.

A moment of beauty:

Címkék

oscar aeonflux dijszezon magyarvalosag dijszezon 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr454537727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahakocka 2010.03.08. 04:34:39

Elég szánalmasan nézne ki az Avatar mint best film 2 díjjal abból egy best film és kész a másik 'kicsi'. Gondolom akkor az is be lesz Lockolva. :D

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:36:22

Bullshit!

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 04:37:25

na ez kezd elég vicces lenni..

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 04:37:27

A green scrent pedig nem nehéz kamerázni:)

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 04:37:41

nem lehet, hogy összekeverték a hang és kép kategória borítékait?

danzig 2010.03.08. 04:37:57

nap fénypontja, lövésem se volt Sandra milyen díjat adott át de azt gyönyörűen :)

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 04:38:33

ooh, misz esztonkucsié

Lord Picard 2010.03.08. 04:39:43

Romlott az arányom, de a két, számomra váratlan, The Hurt Locker díjnak örülök :) Az eddigi 12-ből (nem számítottam bele a 3 rövidfilmet) 5 jött be, pedig elején 5-ből 5 voltam :D Sebaj.

hahakocka 2010.03.08. 04:39:57

Pff fényképezés - Avatarnak hogy francba? Ebben azért a Basterds és a Hp6 se volt gyenge. Ahogy az operatőreik is. CGI világban is kell értem én, de azért ma még csak nem egyenlő nehézségű 100%-osan a valóságossal. Zöld háttér powa fényképezéshez is. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:41:03

viccet félretéve, majd meglátjátok a werkfilmeken, milyen nehéz dolga volt az operatőrnek ezzel a filmmel.

danzig 2010.03.08. 04:42:38

Karl Malden is, nem is tudtam... egy személyben volt kemény kalap és krumpliorr, de főleg az utóbbi

hahakocka 2010.03.08. 04:44:42

Meglessük mindenképp azt a werkfilmet.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:46:20

Go Zimmer, go!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:47:34

go zimmer, go giacchino!

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 04:48:26

Úgyis elviszi a Locker vagy az Avatar:D

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:50:04

basszus, domo origato, mr. robato, és közben az UP zenéje szól. ezt mégis hogy gondolták?

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 04:53:36

Na végre kapott ő is oscart, ez a pali egy zseni.

Ciccnyog 2010.03.08. 04:53:55

328. Bocsánatkérés elfogadva.:) Örülök, megérdemelte.

Lord Picard 2010.03.08. 04:54:27

Egy nagyon szép koreográfia volt :)) Giacchino-nak tudok örülni, a Lost 6 évadában a zene zseniális.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:55:10

Jönnek a törpök. :)

hahakocka 2010.03.08. 04:56:24

Hmm ki gondolta volna. :) Ez meg is érdemelt volt. Ejha Letteri már 4 szer kap. (3 gyűrűk ura és egy king kong plusz ez most)

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:58:33

én is nagyon szerettem a vizuális effektek díját

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 04:59:41

Kár hogy ebből csak 2 érdemelt meg(persze ez csak saját vélemény).

Ciccnyog 2010.03.08. 04:59:56

"Ennek köszönhetően ... a nőnemű nézők körében." ae: most miért mondod?:D Na jó, igazad van. Nem rossz parti egyik sem.

Lord Picard 2010.03.08. 05:00:12

Übercool Clooney-val mi van? Ma ahányszor mutatták/láttam, eléggé furi volt, nem kínálta meg Tarantino egy itallal?

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:00:49

337: és még a haja is ciki.

Lord Picard 2010.03.08. 05:03:17

Na látod, azt nem is néztem :) Lehet akkor azért morcos, mert elaludta :)

danzig 2010.03.08. 05:06:36

339 szerintem ez nem morcosság, simán kialakulófélben van a gyomorfekélye :) vagy mivel megvan a 10 milliója most elajándékoz pár rajongót :) nini ezek a doksik egész érdekesnek tűntek..

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 05:06:53

A The Cove-t ajánlom is mindenkinek. Képes lettem volna besírni rajta, de erős voltam...

danzig 2010.03.08. 05:09:10

Fisher Stevens - bazz ez egy izé ,fazon a Lostból :)

Lord Picard 2010.03.08. 05:09:28

Jól áll a 4 Oscar-díj eddig a Hurt Locker plakátján, legyen tööööbbb :)))

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:10:08

343: de még így se nézi meg senki sem.

Leslie · http://kritikustomeg.org 2010.03.08. 05:10:11

Bírnám, ha a morcos Clooney ezek után megkapná a díjat. Vajon hogy venné át?

Lord Picard 2010.03.08. 05:10:25

Jé, tényleg danzig :))

Lord Picard 2010.03.08. 05:11:48

344: Pedig szerintem érdemes lenne megtekintésre, de nem baj :) Tavaly én szívtam a fogam a Gettó milliomos miatt.

danzig 2010.03.08. 05:11:51

"THE HUT LOCKER" - ez valami áldoksi film Jabbáról ?

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:11:55

345: "thanks".

hahakocka 2010.03.08. 05:11:58

Szegény Heath Ledger nem ad át most díjat meglépik a special vendéget amit mondtak is az apukáját???

Leslie · http://kritikustomeg.org 2010.03.08. 05:12:27

Fisher Stevens: Igen, én ugyenz a fazon volt anno a Rövidzárlat 1-2-ben Johnny-5 haverja. :)

danzig 2010.03.08. 05:12:38

"THE HUT LOCKER" - ez valami doksi film Jabba hányattatásairól ?

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 05:13:03

hut locker :))))

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:14:59

Hat looker. :)

Lord Picard 2010.03.08. 05:15:52

350: És alig ismertem fel belőle, pedig mindig kerestem a szememmel a fickót, mert szimpatikus volt belőle :) Ha QT adja át, akkor csakis a White Ribbon lehet az idegennyelvű.

danzig 2010.03.08. 05:16:40

350. azta...akkor ezért volt ismerős a Lostban is, anno nem tudtam hova tenni 344. megnéztem, tetszett, de nem gondoltam volna hogy bárhol aratni fog... 348. szerintem annál azért szűkszavúbb lesz :)

hahakocka 2010.03.08. 05:18:39

Na erre nem számítottam tuti fehér szalagra számítottam annyi díja volt hmm. Csökken az arányom. :)

Lord Picard 2010.03.08. 05:18:42

355: Én a BAFTA után már erősen reménykedtem, hogy aratni fog :) 4:3 az Avatar ellenében.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:18:57

Damn.

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 05:20:03

Meg kell néznem a Weisse Band-en meg a Prophete-n kivüli jelölteket, de egyszerűen nem hiszem el, hogy bármi jobb lehet a Band-nél. Illetve a Basterds igen, de az más kateg.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:21:20

Damn Helen Mirren. nos, a végső négyet ki kapja? :) nő: bullock ffi: bridges rendezés: bigelow film: jabba

namhanman 2010.03.08. 05:21:38

Vamos Argentina!

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 05:22:10

Emberek holnap suli van, szerintetek lefeküdjek aludni vagy már mindegy:)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:22:31

Szerintem lesz még meglepetés. Up in the Air vagy Basterds fog még valamit kapni.

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 05:22:48

Homer tapasztalatból mondom, hogy jobb nem aludni.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:23:02

362: most már várd meg azért a végét. :)

Lord Picard 2010.03.08. 05:23:36

Nő: Meryl Streep Férfi: Bridges Rendezés: Bigelow Film: Azért is THE HURT LOCKER :D

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:23:37

362: Már mindegy. 2-3 óra alvással csak ártasz magadnak. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:23:38

363: egy nagy lópikulát leginkább... de azért boldog lennék.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:27:14

Rendezés és színésznő tuti, Bridges is, a film még kérdéses.

danzig 2010.03.08. 05:27:29

nő: bullock ffi: bridges, de szerintem vmi ökör behintette clooneynak hogy ő nyer, és azóta se hiszi azért olyan amilyen :) rendezés: bigelow film: disctrict9 , kitartok mellette

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 05:27:59

Na most jön az aktív benyalás, fujj de utálom.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:29:13

Nagyon érdekel ez a Single Man, a zenéjét már rongyosra hallgattam.

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 05:33:21

clooneynak az a baj, hogy ma nem kapott punit.

Lord Picard 2010.03.08. 05:33:40

Ez az, most nagyon örülök :) Szép volt Töki!!!!

danzig 2010.03.08. 05:35:04

ide kellett volna egy snitt clooney-ról, olyan joey-s mikor veszít és anyázik meg dühöng :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:36:29

jeff is da man.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:38:34

A Tökit azért hatalmas tisztelet övezi...

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 05:40:07

izgi

Lord Picard 2010.03.08. 05:50:24

Örülök neki, de Meryl Streep soha többé nem kaphat már díjat, mert 16-szor jelölték és kétszer nyert? :( Azért mégis csak ő a legnagyobb, szerintem.

danzig 2010.03.08. 05:51:56

vártam a végén hogy...és világbéke :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:52:19

meryl streep óriási volt. nem csak méretre.

Ciccnyog 2010.03.08. 05:54:47

Megkönnyeztem. Szép volt Sandra.:)

Ciccnyog 2010.03.08. 06:00:56

Megkönnyeztem. Szép volt Sandra.:) De lassú.. Akkor ide a következőt is. Most már nagyon kíváncsi vagyok a Hurt Locker-re.

ty 2010.03.08. 06:04:29

HURT LOCKER - JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ciccnyog 2010.03.08. 06:07:08

Tom Hanks nem egy ráérős.:D Így izgulni se tudtam.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 06:07:53

baszki, a freeblog pont a legjobbkor döglött meg.

Ismeretlen_37501 2010.03.08. 06:10:54

Igen, nem bírta az éjszakát. Köszönet a live-ért, jó éjszaka volt.

ty 2010.03.08. 06:11:01

hurt locker tarolt, és mellé még up, meg logorama. perfect oscar night :-) de régen volt már ilyen

danzig 2010.03.08. 06:13:53

388. nem csak freeblog, nálam az összes magyar oldal elhasalt, még szerencse hogy a pro7 online nem. Na már csak a legjobb férfi díját nem nyerte meg nő (Hilary Swank sem) ...talán majd jövőre :)

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 06:14:27

ja én is mérgelődöm. de legalább most elmondhatjuk, hogy ma jó lehet bige-ló -nak lenni. fúúú, tudom gyenge! :))) köszi a munkát ae. idén is megérdemelsz egy kisoscart. :))))

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 06:15:27

és egy különdíjat kiosztanék danzignak a legviccesebb kommentekért. köszi mindenkinek, hogy velünk virrasztottatok!

Lord Picard 2010.03.08. 06:16:09

Én is köszönöm a live-ot, jó éjszaka volt :)) A Király visszatér óta nem volt ilyen jó Oscar-estém :)) Most megyek szunyálni, köszi még egyszer :) És hatalmas köszönet neked is, divi25! Tökéletes stream volt!

danzig 2010.03.08. 06:22:37

393...ohh, köszönöm a lehetőséget ,hogy itt lehettem, szóhoz sem jutok, de készültem, szóval családomn...bip bip..cut, lekever , zene.. tipikus :)

Ciccnyog 2010.03.08. 06:24:21

Köszi ae. Jó alvást/iskolát/munkát mindenkinek. Nem volt ez rossz Oscar, de örültem már jobban is.:)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 06:28:59

Ahhoz képest, hogy az idei gálát rövidebbre tervezték, még a tavalyinál is hosszabb lett. Meg szarabb. Sebaj, jövőre ugyanitt. :)

anita 2010.03.08. 06:30:10

Látom, idén se kellett leesni a székről.. De nekem személy szerint most egyik sem fáj.. :) Christoph Waltz! Van igazság! :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 06:57:05

no, már meg is jöttem. miért is volt szar ez a gála? én kibaszott jól szórakoztam. steve és alec az utóbbi évek legviccesebb műsorvezetőinek bizonyultak.

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 07:02:24

AE: Az utóbbi évek leggyengébbjei voltak szerintem.

Ismeretlen_104405 2010.03.08. 08:33:23

Jó reggelt! Csak este tudom megnézni a gálát, de addig is tökéletesen kárpótolt a sok moment of beauty kép és az összefoglaló. Mi is volt az Avatar College Humoros plakátján? Predictable. Na, ez is az volt. Kivéve a legjobb film kategória nyertesét. :-) Gratulálok Kathrynnek!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 12:48:22

no, alszik mindenki? puhányok. :) a 6 oscar-díjas THE HURT LOCKER-t a hétvégén 1600-an nézték meg budapesten, összesen 9500 fővárosi nézőnél tart (4 kóiával). egyébként ez egész jó teljesítmény. kíváncsi leszek, hogy a tegnapi események fényében a bufi változtat-e valamit a film terjesztésén.

Lord Picard 2010.03.08. 13:16:58

Jó reggelt :D Remélem a Bufi-nál már azon agyalnak, milyen jó kis extrákat válogatnak össze egy extra dvd kiszereléshez :)) Szerintem is jó páros volt Alec és Steve, de inkább utóbbi dominált, ami nem baj :) Még mindig sírva gondolok az "én írtam a szövegét" beszólásra, megnézem él-e még egyáltalán a szerencsétlen forgatókönyvíró.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 13:26:23

gondolod? szerintem simán lehet belőle fapados dvd 1.990-ért.

anita 2010.03.08. 13:31:49

393: Én is! Sőt Sandrával adatnám át Neki!!! :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 13:34:05

két dolog azért bánt: 1. az UP IN THE AIR nem kapott semmit. 2. meryl streepet lenyomta egy friss arany málnás.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 14:16:41

továbbá érdemes elgondolkodni azon, hogy a jelölt és díjazott filmek között nem mostanában volt ilyen sok, melynek még egyáltalán nincs hazai forgalmazója. butul az ország. :(

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 14:37:22

399: Jellegtelen volt az egész. Semmi show-érzet, csak a "gyorsan adjuk már oda a következő díjat és húzzunk haza"-érzés dominált, nézőként se szórakoztató, se érdekes nem volt. A házigazdákkal nem volt különösebb probléma (bár Baldwin inkább csak asszisztált), de Ricky Gervais GG-s őrültjéhez és Hugh Jackman tavalyi elegáns gentlemanjéhez képest sehol se voltak. A kiszámíthatóság sem tett jót a gálának, az Up in the Air és az Inglourious Basterds mellőzése kifejezetten zavart (legalább a forgatókönyveket vinniük kellett volna), annak viszont örülök, hogy az Avatar csak azokban a kategóriákban diadalmaskodott, amiket tényleg megérdemelt (na jó, az operatőrit nem).

Ismeretlen_87470 2010.03.08. 15:22:35

Na jön le a HD torrent. :)

Lackó 2010.03.08. 15:24:11

már nem azért, de laikusként belegondolva is az Avatar operatőrének volt a legnehezebb dolga. Bombaszakértőnek örülök, mostanában páros években megérdemelt díjazások születnek (Tejgla uhhh, Gecómilliomos fakoff). QT feje priceless. nemtom, Weinsteint mutatták vajon? megnéztem volna a disznófejét. Sandy iszonyat jó fej (mondjuk főleg a szombat esti szereplése alapján: talicskás bébi :-) a Töki a legmenőbb! Cameron hogy örült már Bigelownak!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 15:42:20

408: nekem pont azt tetszett benne, hogy a műsorvezetők a szokásos megashow helyett kiálltak és stand up komédiát nyomtak több millió embernek. mert így is lehet.

Süti 2010.03.08. 16:45:52

406: ne bántson, hiszen Sandra mindkét filmben jó volt :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása