aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2007. január 13. 22:01:39

Kategória: 1 komment

saw III (2006). játszani akarok. a szabályok egyszerűek: fogj egy álomba illő franchise-ot (kis költség, nagy haszon), s addig szorongasd, amíg szuszog, aztán hazudd azt, hogy te már jó előre kigondoltál mindent. három négy részt, meg minden. ahogy lucas szokta.

kockázatos vállalkozás letérni az útról, visszavenni a csapdák (azaz áldozatok) számából, s rágyúrni a főhősök hátterére. legalább ennyire merész dolog azt feltételezni a nézőről, hogy az előző részekből naprakészen vág neki a trilógia harmadik darabjának, hisz ez a film nem csupán jellegzetes tárgyak és helyszínek erejéig kapaszkodik az elődökbe, hanem továbbgörget, vagy éppenséggel előkészít néhány korábbi kulcsjelenetet. háttértologatásban el is lehet veszíteni a fonalat, még "szerencse", hogy frissítő gyanánt minden fél órára jut egy borzadályos halál, amelynél a gusztustalansági jelző rendesen kileng.

jigsaw (tobin bell) halálos ágyán is terveket sző, melyek kivitelezéséhez segédje (shawnee smith) is akad. nagy franc az öreg, van úgy, hogy köpnyi-nyelni nem tud, s az ágytállal is közeli viszonyt folytat, mégis képes úgy csűrni-csavarni a szálakat, hogyha a néző kicsit is jobban belegondol a machinációiba, rájön, milyen abszurd és önámítóan hatásvadász az egész.

de nem teszed. hisz részeiben működik a film. a sztori ugyan csak félig sült meg, szóval óvatosan csócsáld, már ha a sok csontropogás és bőrszakadás, meg az idegörlő villogás nem veszi el csípőből az étvágyad. (trailer)

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr64534418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2007.01.15. 12:32:50

s már el is készült a 4. rész előzetese: http://www.videobomb.hu/video/Saw_4_-_Furesz_4 ;)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása