aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros jegyet a terminátor 2: az ítélet napja 3D díszbemutatójára! Takács Máté
2017. augusztus 23. 08:55:00

Kategória: film Szólj hozzá!

26 év után ismét a vásznakon a '90-es évek egyik legnagyobb filmsikere, ráadásul 3D-ben, és ezt a 3D-t az a James Cameron felügyelte, aki az Avatarral bizonyította, ő ért hozzá a legjobban. A Terminátor 2: Az ítélet napját most te is megnézheted másodmagaddal a Pannónia Entertainment és az aeonflux jóvoltából a további meglepetéseket tartogató díszbemutatón, ha szerencsés vagy.

Hárman ugyanis páros belépőt nyernek a budapesti Corvin moziban, augusztus 28-án este tartandó eseményére, ha helyesen válaszolnak az alább található kérdésre, és a sorsolás is kedvez nekik.

Hány Oscar-díjra jelölték a filmet 1992-ben?

A helyesnek vélt választ az aeonflux kukac gmail pont hu címre küldd NYERMINÁTOR tárggyal szombat éjfélig. Csak pontos tárggyal érkező levelek vesznek részt a sorsoláson, és egy fő egyszer, függetlenül a küldött levelei számától.

A film (melyet digitálisan felújítva, szinkronizáltan vetítenek a dupla vetítőgépes Dolby 3D rendszerrel felszerelt Korda teremben) előtt még egy Cameron-interjú is lepereg, a regisztrációkor pedig a film 70x100cm-es moziplakátja is üti a markát a nyerteseknek. Hajrá!

A Terminátor 2: Az ítélet napja 3D augusztus 29-től (az alcímben jelzett esemény 20. évfordulójától) premier előtt látható a Corvinban, majd szeptember 14-től országszerte vetítik a mozik a Pannónia Entertainment forgalmazásában, a helyszínekért kövesd a hivatalos Facebook-oldalt.

t2_3d_poszter.png

Címkék

jatek sci fi terminator action james cameron arnold schwarzenegger corvin mozi 3D cinema pannonia entertainment

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr4112773214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása